sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 17 juli 2011

Äntligen klart!

Igår var det så äntligen dags för Helena & Olof´s bröllop och det var äntligen dags för mig att leverera! På förmiddagen så åkte jag förbi jobbet för att sätta dit chokladkanten runtom tårtorna (mer om det i ett senare inlägg) och packa ner dem i kartonger. Väl hemma igen bytte vi om och lämnade barnen hos farmor o farfar för att fortsätta mot Kalmar där vi träffade supertrevliga Caroline med bloggen St Heaven Street. Hon har hjälpt mig i jakten på en bättre tårtställning än den jag fått låna från PM. Ställningen i sig var perfekt om jag hade gjort olika stora tårtor men då jag i min enfald trodde att “hyllorna” i ställningen var lika stora så blev det lite problematiskt. Dock inget som inte gick att lösa. Caroline hade fixat fram styva tårt-guldbrickor att stötta upp tårtorna på de översta våningarna, stort tack!!

start_head

Bröllopsfesten hölls på Hotell Skansen i Färjestaden på Öland, en naturskön herrgård med full service. Då tårtorna inte var helt färdig-dekorerade så hänvisades jag in i en liten korridor i restaurangköket. Jag kände mig mest i vägen och tyvärr så kunde jag bara dekorera tårtorna en och en vilket innebar att det riskerade bli ojämnfördelning av rosbladen. Men trots allt så blev tårtorna riktigt fina och jag hoppas o tror att brudparet blev både nöjda och glada. Dessvärre fick jag aldrig möjligheten till att fotografera tårtorna in action på ställningen men jag hoppas hoppas hoppas att gästerna tog massor med bilder som jag kan visa er sen.

Så, vad tycker ni? Blev tårtorna fina?

Kram Karin

DSC07706 DSC07707DSC07708 DSC07710DSC07709

8 kommentarer:

 1. Hihi, det var så lite så! Glad att jag kunde hjälpa till :D. Åh vad vackra tårtorna blev Karin!! Du ska verkligen vara nöjd över resultatet och jag vet hur mycket jobb du lagt ner! Och de lär vara oerhört goda utan tvekan! Bröllopsparet kan skatta sig lyckliga med en sådan duktig konditor!!! Stor kram till dig vännen :)

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Och så gott det ser ut!

  SvaraRadera
 3. Åh så vackra Karin! Vilken fantastisk konstnär och bagerska du är - helimpad!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Mycket vackra tårtor, och mycket goda!! =)

  SvaraRadera
 5. mkt fina tårtor tycker jag

  SvaraRadera
 6. Ser verkligen supersmarriga ut!!!

  SvaraRadera
 7. Så vackra tårtor :)

  SvaraRadera
 8. Du verkar var såå himla duktig!! jag önska att jag kunde göra någon procent av det du gör, så fina tårtor , väldigt insperande !

  Önskar dig lycka till med allt
  / Bärra

  SvaraRadera