sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 11 juli 2011

Sommar sommar sommar

DSC07641 DSC07643

Jag kunde inte låta bli att fota lite när jag latade mig på filten i gräset här hemma i trädgården, en härlig vy ovanför mig och en annan vid sidan om mig. Strålande sol, klarblå himmel och grönt gräs, det är sommar för mig!

Här nedan ser ni gårdagens/dagens födelsedagstårta till min vän Nicke, han fyllde år igår men ville ha tårtan idag. Jag gjorde klart allt igår utom hans namn som jag fixade vid fem-tiden i morse innan jag tog med mig den till jobbet där den senare hämtades.
Grund-idén till tårtan var en helt annan än hur den blev till slut, men jag är klart nöjd ändå. Den blev somrig och fin med vita jordgubbsblommor och jordgubbar! Tårtan är fylld med mosade hallon och mjölkchoklad-mousse, en riktigt god fyllning!

Finns det något somrigare än jordgubbar?!?

Kram Karin

DSC07645 DSC07647 DSC07646 DSC07649 DSC07653 DSC07654 DSC07652

10 kommentarer:

 1. Wow du blir bara bättre och bättre på att dekorera tårtor. Denna är grymt fin ^^

  SvaraRadera
 2. Varför använder inte du bokstäver som "kommer upp"...

  personligen tycker jag det är finare.

  Men söta jordgubbar ;)

  SvaraRadera
 3. Hej
  Jag hittade precis din blogg och grattis, den är underbar. Vilka mästerverk du gör.
  Tårtan är ju fantastisk och jag gillar att bokstäverna var "nedtryckta", det gav den ytterligare en dimension.
  I dag tänkte jag göra dina glutenfria cupcakes.
  Tack

  SvaraRadera
 4. Vilken härligt dekorerad tårta :) Gillar jättejordgubben längre ner på sidan också!

  SvaraRadera
 5. Så söt sommar-tårta! Vill du vara med o tävla hos mig??? Kika in här: http://iannasliv.blogspot.com/2011/07/tavling-save-food.html Kram o glad sommar!

  SvaraRadera
 6. Vilken härligt dekorerad tårta :) Gillar jättejordgubben längre ner på sidan också!

  SvaraRadera
 7. Oj, vilken fin tårta. Och vad sugen jag blev :)

  SvaraRadera
 8. gud vilken smarrig tårta, så duktig du e!!

  SvaraRadera