sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 17 juli 2011

Ett gott betyg!

När maken o dottern åkte iväg till Vaggeryd idag så valde jag att o sonen att åka till Färjestaden för att hämta hem tårtställningen. Dock så hade brudparet redan hunnit ta med ställningen hem till sig men det innebar istället att vi äntligen fick chansen att träffas för första gången. Brudparet var Helena som driver bloggen Bara en kaka till och fotografen Olof, ett både vackert och otroligt trevligt par! Som tack för tårtan var de gulliga och gav mig en vacker bukett med blommor och ett sött litet kort. de var mycket nöjda med tårtan till båda smak och utseende, läs bara det söta kortet de skrev. Bättre betyg kan man nog inte få, eller vad säger ni?

Många kramar från en glad Karin

DSC07716 DSC07717DSC07718 DSC07719

2 kommentarer:

  1. Jag kan som gäst intyga att det är alldeles sant. Tårtan var kanongod. Flera gäster tog mer än en bit :-) Bra jobbat!

    SvaraRadera
  2. Näe, jag har tyvärr inte det. För en gång skull så tog jag inte kameran med mig...

    SvaraRadera