sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

lördag 16 juli 2011

Hemma o mellanlandar...


Här kommer ett snabb-inlägg, tårtorna är så klara som dom kan bli. Det gick bättre än jag trodde, jag har dock inte dragit av skyddsfilmen än utan gör det på plats på hotell Skansen i Färjestaden. där kommer jag även göra den sista dekoreringen. Sen kan jag bara hoppas att allt ser lika fint ut ikväll när brudparet och gästerna hugger in och självklart att dom tycker den smakar gott! Något att oroa mig för när jag sitter på bion ikväll... *ler*

Nej, dags att byta om, lämna barnen hos farmor och ge oss av mot Kalmar o Färjestaden. Imorgon lovar jag att skriva om hur allting har gått + visa bilder!

Kram kram KarinShare/Bookmark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar