sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 28 september 2010

Bagerskan bloggar…

IMG_7335 IMG_7341 IMG_7343 IMG_7345

Så här kan det se ut när jag bloggar, en kopp kaffe och två tangentbord… *ler* Funkar ganska bra, även om jag just nu inte har något annat val, vi har inte råd med någon ny datorn just nu…
Bagerskan.se är en blogspot-blog men jag gillar att blogga via programmet Windows Live Writer bättre. Man har möjligheten att göra betydligt snyggare layouter med det programmet, speciellt bild-möjligheterna…!

Tyvärr funkar inte Windows  Live Writer med Blogg.se eller Wordpress…!

Nej, nu ska jag ta en liten bloggpaus. Jag trött men oerhört glad över att det trådlösa Internet nu även funkar för mig här hemma hos min mans farbror! Kanske, kanske bloggar jag om de syltkakorna vi gjorde härom dagen…

Kram Karin

2 kommentarer:

  1. Jag ser fram emot syltkakorna. :-)

    SvaraRadera
  2. Trevlig blogg har! aven din sida laddas snabbt! Jag onskar min hemsida laddats upp lika snabbt som din. lol

    SvaraRadera