sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

torsdag 9 september 2010

Klåfingrade ungar...


Något som jag känner att det är ett måste är att ha med en egen dator till Kristianstad. Visst har vi säkert datorer i skolan och jag får säkert låna min mans farbrors datorer i hans lägenhet men det känns skönt att ha en egen som bara är min!
Tur nog så har vi en som legat här hemma och 'skräpat', en lite misskött dator som är full med gamla bilder och dessvärre virus. Dessutom är den urladdad och ungarna har haft bort sladden till laddaren... *morr*

Drömmen vore ju att ha en helt ny dator men har man inte pengarna så får man göra det bästa av det man har!
Men skam den som ger sig, efter ett kort samtal till vår kära datavän Micke så har han beställt den saknade sladden, och skulle inte den komma imorgon har han en jag får låna tills vidare. Och när jag väl har datorn ska jag föra över bilderna, omformatera datorn och installera ett virus-program. Sen så är den bara min! *ler*

Efter det är det "bara" själva packningen kvar...! *puh*

Kram Karin

Share/Bookmark

4 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Jag är inne på min andra vecka nu på utbildning. Det är jättekul Kände med en gång att detta vill jag verkligen göra.Vet hur det känns att vänta. Lycka till!kram Ulrika

  SvaraRadera
 2. Haha, men vad skulle du göra utan ungarna som gör att livet blir lite mera... intressant?

  SvaraRadera
 3. (SVAR) Åh vad roligt att du hittade hit & dessutom gillar bloggen! :) Vilken fantastisk blogg du har själv! :D Gå gärna med i Facebook-gruppen för HOMEMADE här: http://www.facebook.com/group.php?gid=112270352160640 :) Kramar NATALIE

  SvaraRadera
 4. Vad spännande att det snart är dags. Förstår dig att du vill ha en egen dator, det blir aldrig riktigt samma sak att låna en annan... ofta känner man sig ivägen. Jag hoppas att du kommer att fortsätta blogga från skolan, det vore jättekul att få höra om vad som händer.

  SvaraRadera