sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 1 september 2010

Klass VLCBK


Efter ett trevlig samtal med skolans rektor Ulrica har jag nu äntligen fått vårt schema inför hösten, så spännande! Förstår inte så mycket av själva schemat men vad jag förstår verkar det vara korta dagar vilket gör att jag kanske kan komma hem under veckorna! Skönt!
Vi är 18 stycken i klassen vilket tydligen är ganska många, så det kan bli trångt i bageriet! *ler* Vi kommer även praktisera på vårterminen! Kul!

Jag ser så fram emot skolstarten, känner mig som ett litet barn som ska börja skolan för första gången. Spännande och lite läskigt! *ler*

Kram Karin

Share/Bookmark

1 kommentar:

  1. Visst är det härligt att vara vuxen och faktiskt se fram emot att få gå till skolan?

    SvaraRadera