sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

lördag 11 september 2010

Många bollar blev det!

Då jag inte blev nöjd med gårdagens kaka så fick det bli cake pops av den med, en bra lösning på lite småtråkiga och torra sockerkakor! Och många bollar blev det, runt 40 stycken! Härligt!!

Denna gången blandade jag i Betty Crockers Rich Creamy Chocolate frosting och Mera smak’s mint o choklad-honung. Smaken av mintchoklad är dov, nästa gång tror jag att jag använder enbart honung!

Då det blev så många bollar så dom hamnar allihopa i frysen! Några kommer tinas upp till svärmors vinjunta på fredag, resten sparar jag till en regnig dag…! *ler* Perfekt att ha till ett oväntat besök!

IMG_7021 IMG_7023 IMG_7024 IMG_7026 IMG_7027 IMG_7031 IMG_7033 IMG_7032

Min lilla skitunge till son smög bakom ryggen och fick tag på min låda när jag möblerade om i frysen för att lådan skulle få plats, och vips låg allt i en härlig röra. *suck*

Vilka busungar man har! *ler*

Kram Karin

Skitunge!!

4 kommentarer:

  1. åååå mums! Kan man sätta dem på pinnar eller är de för spröda? Kan du inte skriva hur du gör dem? :-) kram

    SvaraRadera
  2. Härligt med nåt gott i frysen. Dom är ljuvliga de små, men ack så snabba och uppfinningsrika :)

    SvaraRadera
  3. Haha, din unge gjorde helt rätt. Allt underbart ska man sno till sig om man kan. :-)

    SvaraRadera
  4. Men.... hur gör du sen då med dom? Rullar du dom i något eller sätter du som på pinnar å äter dom. Förstår inte riktigt! Skriv gärna hur du ska göra med dom sen!

    //Sofia

    SvaraRadera