sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 27 september 2010

Dumma dator...

Idag har vi bakat i massor! Började morgonen med en vetedeg med honung som vi gjorde thé-kakor på, det som blev över gjorde vi kransar av.*gott gott* Efter det gjorde några grupper syltgrottor och Garbos och det andra havrekakor med russin. Jag har MASSOR med bilder men tydligen är jag och teknik ingen bra kombination, är det inte bilradion (som jag nu äntligen fått igång) så är det min bärbara dator som bråkar... *morr* Men skam den som ger sig, jag ska pröva den igen imorgon på biblioteket. Håll tummarna för att det funkar så lovar jag att det kommer massor med bilder + ett och annat recept! *ler*

Som lite tröst tills dess så får ni här en bild på en av mina kära klasskamrater!
Är han inte snygg...!? *ler*
Söta Christoffer i sitt snygga skäggnät
Bättre tur imorgon!
Kram Karin


Share/Bookmark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar