sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 17 september 2010

Bilder i massor!

Här kommer en hel drös med bilder från dagens skoldag. Vi har verkligen fått massor med saker bakade idag! Vi började med grahamsbullar, chokladbollar, kanelbullar, vetekransar och butterkaka.
Otroligt kul att äntligen få bestiga köket i våra riktiga arbetskläder, man känner plötsligt sig mer proffsig än i en blå regnponcho… *ler* Vi fick även, i smyg, glädjande nyheter från vår lärare att vi (jag + några av dom jag jobbar ihop med) ska få jobba lite mer självständigt då hon ser att vi redan kan en hel del. Otroligt kul att höra, men nu i början tar vi det lite lugnt för att alla ska kunna hänga med!

En rolig anekdot från dagens bakande var när vi gjorde våra vetedegar och läraren tyckte att en av gruppens deg såg lite konstig ut. Det visade sig att dom hade haft i grahamsmjöl istället för vanligt vetemjöl… Ja så kan det gå ibland! *ler*

Vi är verkligen ett otroligt skönt gäng med blandade personer i klassen, något som syns på bilderna här nere!

Kram o god natt, Karin

Grahamsbullar i massor! Vetedegen är jäst och redo. Det är roligt att baka! Kavling pågår. Här ska bakas bullar! "En sockerbagare..." Koncentrationen är hög! Bullarna gör sig redo för ugnen. Bagare är ett skitigt jobb... ... minst sagt! Choklad är gott! Arbetet övervakas av nyfikna klasskamrater. "Delicatobollar" En kanelbulle - storleken större! En vetekrans flätad av mig själv. Flätning pågår. Att fläta visade sig inte vara det lättaste! Bagerskan - her self!

4 kommentarer:

 1. Så proffsiga och faktiskt snygga ser ni ut. Extra att ni verkar jätte glada och pigga. Jag skulle också ta på sig med stolthet en så snygg mössa.

  SvaraRadera
 2. Åhh så kul! Jag vill också! På måndag kommer jag iallafall tillbaka till skolan. Ska bli så kul att baka!

  SvaraRadera
 3. Var blev skäggnisses skäggnät av??? =/
  Skoj att du trivs =)

  SvaraRadera
 4. Det varkar verkligen som att du trivs och har det bra! Kul att läsa. :) fortsätt uppdatera!! Jag blir lika glad varje gång jag läser om din utbildning och dig.
  Ha det gott!

  SvaraRadera