sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 10 september 2010

Skam den som ger sig!

Efter mitt första misslyckande så gav jag mig idag på att prova min nya silikonform från CoolStuff. Jag vill ju så gärna att det ska funka, så det var med stor nervositet jag lyfte på locket!

Denna gången har kakan fått stå en stund i kylen för att verkligen kyla ner sig och här nedan ser ni resultatet! Inte helt nöjd…!

IMG_7001 IMG_6998 IMG_7003 IMG_7007 IMG_7008 IMG_7006 IMG_7013

Denna gången använda jag ett annat recept och det blev trots det inte så lyckat som jag önskar, alldeles för smuligt och trasigt för att genomföra den idé som jag har… Jag skulle behöva ett… chokladigare recept! Kanske ska pröva Brownie-receptet igen nästa gång!

Än har jag inte gett mig, jag SKA få fram det perfekta resultatet! *ler*

Kram Karin

5 kommentarer:

  1. Om du använder en lerform så kan du knacka sönder lerformen istället för kakan. Det är klart, du behöver fixa en ny lerform till varje bak... :-)

    SvaraRadera
  2. Testa att köpa formspray att spraya formen med innan du häller i smeten :)

    SvaraRadera
  3. Har hört att silikonformar funkar bättre att baka med i micron. Och då är det ju kortare tid så klart.

    SvaraRadera
  4. Du kanske borde prova mitt officiella recept som jag delade med CoolStuff i samarbete att de sponsrade mig med samma form?!
    Det finns på deras hemsida... blir perfekt resultat... i alla fall varje gång som jag gör det.....

    SvaraRadera
  5. Jag använder bara mina silikonformar till att frysa in glass i. Då är de perfekt, men i ugnen....rysare varje gång! :(

    SvaraRadera