sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 24 september 2010

American Cookies

Utskrift 

I två decennier har American Cookies sålt sina bakverk i Gallerian i Stockholm och nu kan alla äntligen baka de goda bakverken hemma i sitt egna kök! I sitt utbud har det allt från kakdeg till muffins- och browniesmet! American Cookies har inte det vanliga traditionella bakmixerna med torrt pulver utan alla deras varor är färska och man hittar dom i kyldisken! Mixerna är redo att direkt hällas i muffinsformar, bakform och kakdegen är bara att skära i skivor och lägga på plåt. Perfekt när man har bråttom!!

Klicka på respektive paket för mer information om innehållet!

Kram Karin

Lemon Muffins Chocolate Muffins Bluberry MuffinsWhite Chocolate Chip Cookies Chocolate Chip Cookies Lemon Pound Cake Chocolate Pound Cake Brownies

2 kommentarer:

 1. Hallå.
  Jag har köpt deras chocolate chip coccies i gallerian i sthlm flera gånger och vart glad när jag såg att dom sålde degen i min lilla ica-butik. Jag Har verkligen saknat att kunna köpa färdig kaksmet i butik och bara snabbt kunna skära upp o grädda hemma snabbt. MEN vad besviken jag blev, det smakade inte gott. I vår familj på två vuxna och tre barn var det ingen som ville fortsätta äta efter första kakan.

  Hoppas det kommer fler företag som börjar med detta men som smakar GOTT!!!

  /Erika

  SvaraRadera
 2. Nu har jag testat. Jag tyckte det smakade bra, citronmuffins är min favvo!
  /Jenny

  SvaraRadera