sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

lördag 7 augusti 2010

Jag längtar...


Min kära mor har överraskat mig! Hon ska ge mig, troligen den klart bästa presenten, en Kitchen Aid! Dock överlåter hon själva inköpet av assistenten åt mig och så betalar hon, en deal jag kan leva med. *ler*
Så nu surfar jag runt på nätet för att hitta en inte allt för dyr härligt knallröd Kitchen Aid, vill ju inte ruinera min kära mor!

Sen ska här bakas!

Kram Karin

PS.
Ge mig gärna tips och idéer på hur den används, är den svår att använda? Berätta gärna!

Share/Bookmark

9 kommentarer:

 1. Jag har denna maskin på min önskelista inför nästa år då jag fyller 35 så jag tar gärna emot tips på var man hittar den billigt om du vill dela med dig av det!

  Sen kommer även jag lusläsa tipsen på vad man kan ha den till bäst!

  Vilken tur du har som får en sån fin present av din mamma!

  Kram Jenni

  SvaraRadera
 2. Finns på min önskelista också :) Har du kikat på www.netonnet.se???
  Svårt att välja färg bara... de är så läckra allihopa.

  Ha det bra!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Åh vad roligt för dig, jag fick också en kitchen aid i år när jag fyllde år och den används flitigt.
  Jag tycker den är enkel att annvända och superbra på vispning!
  Bagaren&kocken har ett stort sortiment på Kitchen Aid, och jag tror att dom har ganska bra priser också.

  SvaraRadera
 4. Jag har också fått en sådan av min Mamma i födelsedagspresent! :) Lite innan dock, för jag har inte fyllt år än. Jag köpte min på Cervera - de har extrapris just nu och på köpet får du en glasskål med svenska mått på ena sida och eng/am på andra sidan.

  Jag köpte en röd och där är superbra beskrivning till med tips och idéer. Nu ska jag börja baka bröd.

  SvaraRadera
 5. Jag har lääänge önskat mig en kitchen aid och i början av sommaren så vann jag en! Hurra. Jag är supernöjd, men jag har en Elektrolux assistent också sen tidigare. Till brödbak och tunga degar är Elektroluxen outstanding men till att vispa med är Kitchen aiden super. Så jag skulle ta mig en funderare på vad jag mest använder min assistent till. Sedan är ju Kitchen aiden så snygg även om de "fräckat" till Elektoluxen lite.

  SvaraRadera
 6. Jag köpte min Kenwood på www.frapp.se blev billigare än någon annanstans.Kika där.

  SvaraRadera
 7. Även på min önskelista står det Kitchen Aid. Sedan var det ju det där med färgen...
  Ville först ha den i mörklila men när jag väl såg den i butik så var den inte så snygg.

  SvaraRadera
 8. Grattis i efterskott (igen) och grattis till den fina presenten!
  Som så många andra vill jag också ha en!

  KRAMAR

  SvaraRadera
 9. Tänkte bara tipsa om att det går att vinna en superfin Kitchen aid om du röstar på hemmakonditor.se. Vill du dessutom rösta på mig nr 13 så är jag extra tacksam.
  Du tävlingen/röstningen pågår till söndag!

  SvaraRadera