torsdag 26 augusti 2010

Baka, baka, baka...

Idag har min lilla Assistent jobbat hårt och än är inte dagen över! Hittills har den vispat ihop en Brownie-smet, en cake pop-deg, en tårtbotten-smet och en marängbotten! Senare ikväll ska vi göra vispa ihop en tårtbotten till och doppa cake popsen i choklad och kanske, kanske även göra lite marsipan-blommor... Beroende på hur trött jag är, känner av fötterna redan nu.

Jag hade en sån otroligt tur att lillkillen sov igenom allt vispande av maskinen och skramlande i köket, han vaknade till efter en timmes sömn men somnade om och sov en timme till. Min snälla lilla pojke!

Nej nu ska jag vila lite, sen är det in i köket och stöka igen!

Kram Karin


Share/Bookmark

1 kommentar:

  1. Oj vad mycket du har bakat! Flitig du är! Blir kul att se på bloggen sen =)

    SvaraRadera