sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 11 augusti 2010

Formex-mässan


Imorgon öppnar den stora Formex-mässan för andra gången i år (första var i januari) och jag kommer tyvärr missa även denna. Formex är en inspiration och en trendsättare i vad som är rätt just nu inom inredningsdesign. På mässan samlas agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och inköpare från nordiska inrednings- och presentbranschen.  Här möter 850 utställare kring 24 000 nationella och internationella fackbesökare och över 700 medierepresentanter.
Låter kanske inte som något för en som gillar att baka men här finns många relevanta företag att besöka som Sagaform och Kalasform. Det finns även fullt med företag som är specialiserade på choklad och annat gott!

Jag önskar att jag kunde gå men något som vore ännu roligare är att få de prestigefulla uppdrag som våra blogg-vänner Lisa (Sockerrus) och Anna (Kakbiten) fått äran att göra! Lisa har bakat vackra tårtor i brödformar åt Kalasform och Anna har gjort söta små hattifnatt-muffins till ett annat företag. Dessa bakelser kommer stå i respektive företags monter som inspiration och ögonfröjd.
Gissa om jag är avis... Glad för dom men oj va avis! *ler*

Jag hoppas jag kan vara med nästa gång, antingen som en besökare men ännu hellre som egen utställare eller i samarbete med annat företag.

Kram Karin

Share/Bookmark

2 kommentarer:

 1. Åh vad söt du är! =D Jag tycker att vi satsar på att både vara där och ställa ut till nästa år, eller vad säger du ;-)

  Anna skulle ju dit så det ska bli superkul att få se bilder på montern sen =)

  Kram kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Jag är nästan avundsjuk på mig själv faktiskt- det är oerhört roligt! Lovar att fota massor!

  Nu finns en liten tjuvkik på min blogg...

  SvaraRadera