sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 7 juni 2010

Praktikdag 23

Måndag morgon och den kunde inte starta värre - jag försov mig! *suck* Antagligen har maken stängt av mobilen i sömnen och jag vaknade först vid fem och undrade vad klockan var. Bara att stiga upp, hälla i sig en kopp thé och köra till "jobbet". Resterande dag har gått i samma tecken; jag har bränt mig, doppat baguetter i frön som inte ska doppas, bränt mig igen, tappat en tomtbit i théet på fikarasten... Ingen bra dag alls!
Det känns även tomt  utan vår lilla praktikant Emma, hennes två veckor gick fort. Själva har jag nu också bara två veckor kvar, dom lär väl gå i samma rasande fart som de tidigare gjort!

På torsdag är det student-kalas igen och jag ska stå för tårtorna, denna gången ska jag dock förenkla det hela för mig, jag ska köpa färdigfärgad marsipan här ifrån bageriet! Jag ska även ta och kavla den så att det bara är att rulla ut och lägga på. Dessutom är den svart så då slipper jag bråka med att färga MMF svart som bara blir halvdassigt färgad då jag inte har någon Extra black hemma!

Jag tänkte göra en hård rocks-tårta i svart men exakt hur jag ska dekorera den vet jag inte riktigt än, några bra idéer?!?

Kram Karin

Share/Bookmark

2 kommentarer:

  1. Nitar och läder? :)

    SvaraRadera
  2. När jag gjorde en hårdrockstårta så gjorde jag ett nitband runt tårtan och på själva tårtan så gjorde jag en hand som gjorde "Hårdrocks-tecknet" :) Väldigt uppskattad tårta.

    SvaraRadera