sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

lördag 12 juni 2010

Linus student


I torsdags var det dags för studenten igen, denna gången var det barnens kusin Linus tur. Istället för en tråkig present bidrog jag med 3 härliga tårtor istället (vad annars?).


Min vän Lotta stod för maten och temat var Amerika. Buffén bestod av coleslaw-sallad, grillade revben och kycklingklubbor, hembakat majsbröd, bönsallad, ceasarsallad och en smaskig god potatissallad. Lotta är riktigt duktig på att laga mat hon!! *ler*


Här ser ni tårtorna 'in action', klart nöjd med bilden; tårtorna i fokus och folk som hugger in! *ler* Som ni ser (om man tittar noga) så ser man att kanterna på hård rocks-tårtan har havererat. Tråkigt, men sånt man får räkna med när tårtorna ska fraktas för 5 km på skumpig grusväg (vi bor på landet) och sen ytterligare 6 mils bilfärd. Kanske är detta att tårtan gått sönder något bara jag som tårt-bagerskan tänker på, men man vill ju så klart att dom ska vara i samma 'mint-condition' som när den lämnar hemmet.

I bakgrunden ser ni även jordgubbstårtan med dom minst sagt svindyra jordgubbarna som jag köpte på Willys, rekommenderar er inte att köpa gubbarna där om ni inte är villiga att betala dyrt för dom! Morr! Vill ni läsa mer om mina jordgubbar, klicka här!

Många kramar Karin


Share/Bookmark

2 kommentarer:

  1. jag håller med dig att jordgubbe för dyrt på willys!! men du är jätte snäll som bakar tre tårtor till honom ;=)

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga tårtor! Perfekt att komma med tårtor istället för present, om du frågar mig ;-) Känns så roligt att ge bort något som man lagt tid och kärlek på =)

    SvaraRadera