sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 7 juni 2010

Praktikdag 22

Egentligen hade jag velat vara hemma och jobba med dagens studenttårtor idag men då vi fortfarande är mitt i projekt Hamburgerbröd så ville jag inte svika mitt kära arbetsgäng utan valde att jobba några timmar och sen sluta tidigare istället.

Nu har vi verkligen fått in tekniken på hur vi ska jobba och allt går i en rasande fart, det enda som stör vårt arbete är kavlingsmaskinen som börjar ge sina år till känna. Vi lekte med tanken om vad som skulle hända om den la av och vi var tvungna att göra alla kvarstående hamburgerbröd för hand... *hua* Ingen rolig tanke, tacka vet jag maskinernas under! *ler* Vi har även ganska snabbt konstaterat att vi inte vill jobba med hamburgerbröd på heltid, och absolut inte i en hamburgerbröd-fabrik.

Idag är det även sista dagen då jag jobbar med vår kära praktikant Emma, hennes praktik är nu slut och på måndag kommer det bli tomt efter henne. Jag hoppas att hon får ett riktigt skönt sommarlov!!

Kram Karin

Share/Bookmark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar