sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 23 juni 2010

Min kamera


Tänkte berätta lite om min trotjänare som jag har med mig (nästan) vart jag än går, min Canon IXUS 400. En lagom stor kamera som tar riktigt bra bilder (även om den ibland har sina dåliga dagar, vem har inte det?) Den zoomar bra och tar skarpa bilder, en kamera jag rekommenderar till alla som går i kamera-tankar. Fast den är ju inte nyast på marknaden, vet ärligt talat inte ens om den säljs fortfarande, troligen inte tyvärr...

För en teknik-nördar:
 • Lätthanterliga funktioner i utsökt form
 • Ytbehandling av Super Hard Cerabrite
 • CCD med 4.0 megapixels
 • Cirka 11x kombinerad optisk och digital zoom
 • Rörliga videoscener med ljud
 • DIGIC-processor med hög prestationsförmåga
 • 9-punkts AiAF
 • iSAPS-teknik
 • Direktutskrift utan att någon dator behövs
 • My Camera för personliga funktioner
Självklart är ju drömmen att en vacker dag köpa en digital systemkamera med bra zoom och bra skärpa, stor o klumpig kanske men ack vilka härligt vackra bilder man kan ta!! En digital systemkamera står just nu högst uppe på min önskelista! *ler*

Vad använder du för kamera?


Kram Karin


Share/Bookmark

3 kommentarer:

 1. Jag använder en Fuji Z33 WP som kan ta foto upp till 3 meter under vattnet =) alltså vattentät;) men himla feminin och enkel =)

  SvaraRadera
 2. Visst är det smidigt med en liten behändig kamera! Till bilderna i min blogg använder jag två olika kameror... en liten och smidig (Canon Ixus 85015) eller en mastodontkamera (Canon EOS 1D Mark III).
  Kram Erika

  SvaraRadera
 3. Använder själv två olika, en KonicaMinolta Dynax 5D och en Samsung ES15... Ville bara bjuda in till min nya matblogg, Den Rockande Kocken... http://blog.godaremat.se/ Ha en bra dag...

  SvaraRadera