sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

lördag 27 augusti 2011

En grymt god chokladtårta!

DSC07856   
Igår firade vi svågern Jonatan som fyllde 20 år, en kille som inte gillar tårta men som älskar allt som har med choklad att göra. Tvingade mig därför, snäll som jag är och med förkylningen from hell, att baka chokladtårta till honom. Jag var mer färdig för sängen än för kalas när jag var klar men vad gör man inte för sina nära o kära.
Jag lovar att skriva ner receptet åt er men just nu är planen att ta oss ut till bilen för att åka till Eksjö stadsfest, själv hoppas jag på en lång och skön sovstund så jag kan bli frisk från denna envisa förkylning nån gång! Under tiden får ni njuta av de härliga bilderna, kan säga att den var riktigt grymt god och chokladig!

Kram Karin

DSC07863 DSC07864 DSC07868 DSC07870

DSC07857

11 kommentarer:

 1. Gaah, vill ha, ser bara för god ut. Hoppas förkylningen släpper så du kan dela med dig av receptet!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, den ser verkligen supergod ut! Ser fram emot receptet :)

  SvaraRadera
 3. Åh,det receptet ser jag fram emot! I Eksjö har jag varit många gånger, min mormor bor i Tranås som inte ligger långt ifrån, men inte på stadsfesten =)

  SvaraRadera
 4. Åh va ljuvligt! Önskar man kunde få sig en smakbit...eller en hel bit..aja en stor bit!!
  Ser fram emot att få se receptet. Jag älskar choklad och äter helst inget annat än choklad (jo mat då men vi pratar annat)
  Krya på dig!//Fia

  SvaraRadera
 5. Så fantastiskt gott! och så otroligt fin tårta!

  SvaraRadera
 6. Sicken fin tårta! Är inte superförtjust i tårta, men när det är chokladtårta, då snackar vi!

  SvaraRadera
 7. Ser också fram mot receptet, den ser fantastisk ut :)

  SvaraRadera
 8. Du är duktig du! Den var säkert kanongod också! *kram*

  SvaraRadera
 9. Mums! Den ser helt fantastiskt ut! Härlig blogg! Återkommer gärna!

  SvaraRadera