sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 14 augusti 2011

Gårdagens kräftskiva!

Efter en lång dag med mycket förberedelser, jag stående i köket och maken tillsammans med polaren Rickard ute i trädgården, var allting äntligen klart. Och då jag lagat mat, bakat, fixat o donat in i det sista lyckades jag stå i duschen när gästerna väl anlände, men de hade full förståelse och lät mig göra i ordning mig i lugn och ro. Under tiden minglades det i trädgården med välkomstdrink, munsbitar och supergod pizza. (Recept och bilder kommer under veckan.)

Här nedan ser ni blandade bilder från en mycket trevlig kväll! De hemlagade pajerna blev mycket populära och tog slut fort. Kräftorna smakade ljuvligt och jag tappade ganska snabbt räkningen på hur många jag slurpade i mig. Salt och gott!

Idag mår jag dock som jag förtjänar, eller egentligen inte, för att ha varit helt nykter så känner jag mig otroligt trött, bakis och har huvudvärk. Jag är inte gjord för sena nätter… *ler*

Stort tack kära vänner för en mycket trevlig kväll, detta måste vi helt klart göra om nästa år igen!

Kram Karin

DSC07815 DSC07816 DSC07818 DSC07819 DSC07820 DSC07821DSC07823 DSC07824 Min knasiga svägerska Jessica. DSC07826

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar