sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 16 augusti 2011

Bagerskan in på livet…

Namn: Karin Magdalena Olofsdotter Bernfalk
Ålder: Födde den 4 augusti –76. Kroppen har nyligen passerat 35 år men i sinnet är jag endast 25 unga år.
Bor: Född o uppväxt i Stockholm men flyttade –99 till småland och har sedan dess bott på olika småländska adresser, numera på landet i Vissefjärda utanför Emmaboda.
Utseende: 163 cm lång med kvinnliga kurvor, mörksandré-färgat hår, blågröna ögon.
Personlighet: glad, positiv, kreativ på många olika sätt och snäll. Jag kan dock bli sur om blodsockret sjunker för lågt, något familj och vänner lärt sig. Tycker om att bli överraskad dock inte att bli lurad. Gillar att umgås med nära och kära, önskar att jag hade fler nära vänner.

Min familj…
Syskon:
En härlig lillebror vid namn Martin som bor i Stockholm med sin tjej.
Föräldrar: Lena Andersson & Olle Göransson, skilda sen –85/86, båda jobbar som inredningsarkitekter och är kreativa, boendes i Stockholm.
Min man: Johan Bernfalk -77, en stadig man på 1’90 och som väger över hundra pannor, min trygghet här i livet. Vi träffades på Ädelfors folkhögskola och det är tack vare honom som jag fortfarande bor kvar här i småland. Jobbar som busschaufför och repar med sitt band, samt kollar på hockey på fritiden.
Mina barn Linnéa (född 1 oktober –04) och Sebastian (född 12 februari –09) + en bebis i magen som beräknas komma till världen i mitten av oktober.
Linnéa: en busig tjej som ingen sätter sig på, hon vet vad hon vill och tvekar inte för att säga det. En klar utmaning för oss föräldrar! Hon har tappat en tand och nyligen lärt sig att cykla, jättestolt!
Sebastian: ett litet charmtroll ut i fingerspetsarna, charmar alla fröknarna på dagis. Tränar just nu på att vara en stor pojke utan blöjor vilket går riktigt bra!

Favoriter…
Musik:
Jag gillar det mesta som spelas på radion, dock inte speciellt förtjust i dansband, country och modern jazz… Stor förkärlek för svensk musik, speciellt Peter Le-Marc!
Böcker: Älskar spännande böcker där det händer mycket, böcker som Stieg Larsson´s Millennium-trilogin och Keplers “Paganini-kontraktet”
Filmer: Allätare även här men gillar filmer som Gladiator, Den gröna milen, Nyckeln till frihet m.m.
Tv-program: Älskar Big bang teory! Följer även Greys anatomy, Biggest loser, Cake Boss o Top modell.
Klädstil: Min egna stil där jag har det jag tycker är snyggt, definitivt ingen modeslav! Gillar jeans och t-shirt, men även gärna färgglada kläder!
Färg: Varma färger som rött, rosa och turkost.

Utbildning
- Samhällsvetenskaplig linje med estetisk inriktning på Höglandsskolan i Bromma
- Informatör på Ädelfors folkhögskola utanför Vetlanda, 1 år.
- Entreprenörsskolan i Kalmar, 2 år.
- Läst in livsmedelsprogrammet på yrkesvux i Kristianstad, 6 månader.
+ flera konstnärliga kurser.
Arbeten: En lång lista! Brevbärare, kuponginlösen-registrerare, barnflicka, uthyrd receptionist på olika företag, bensinstationsbiträde, korvkioskbiträde, industrilackerare, kundtjänstmedarbetare på 90200, turistbyrå-informatör, event-personal… Det är vad jag kommer på så där på rak arm. Just nu sommarjobbar jag som bagare/konditor på Fenix i Emmaboda.
Framtidsdrömmar: Att få jobba med det jag älskar, att vara kreativ och att få utveckla denna talang. Exakt vad jag är kreativ inom spelar inte så stor roll, just nu brinner jag för bakning och tårtor, men älskar att rita, måla, skriva och fotografera. Drömmen är ett varierande jobb som gärna är olika från dag till en annan, jag trivs inte med att vara inrutade i ett och samma schema varje dag.

Nu vet ni lite mer om vem jag är, har ni fler frågor så fråga gärna!

Kram Karin

3 kommentarer:

 1. Åh vad härligt med en bebis till på gång =) Även vi planerar för en liten trea så småningom =)

  SvaraRadera
 2. Att du är världens bästa Karin det vet vi ju redan som vi älskar så mycket! *bamsekramen*

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag vill börja med att säga att jag tycker din blogg är KANON bra .
  Under september månad har jag tänkt att ha ett blogg inlägg om heter "Dagens blogg"
  och då tänkte jag kolla lite med dig om du skulle vilja vara med?
  Det jag kommer att göra är att lägga upplite bilder och länka till din sida.
  Jag tycker det är viktigt att sprida sitt budskap till så många som möjligt =)
  Jag får önska dig en trevlig dag så hoppas jag det är OK.
  Med vänlig hälsning
  Yesmin

  SvaraRadera