sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 14 augusti 2011

Gårdagens kräfttårta…

Igår eftermiddag i väntan på att maken skulle komma hem med matvarorna tog jag tillfället att förbereda lite till kvällens tårta. Då vi hade en kräftskiva valde jag att köra fullt upp det på temat med just en kräft-tårta!
Här nedan ser ni hur kräftan växer fram…

DSC07809 DSC07810 DSC07811 DSC07812 DSC07813 

Då jag haft så fullt upp hela dagen så fotograferade jag den först när solen gått ner och det var mörkt här hemma i köket. Jag hade inte så mycket tid på mig heller då batteriet i kameran var på upphällningen men lite bilder fick jag till i alla fall…
Tårtan blev ganska enkel då jag varken orkade eller hade tid att lägga på en massa fina dekorationer, men ibland är less more. Gästerna vart dock mycket imponerade och det var ingen som ville eller vågade skära i den stackars kräftan utan alla åt runt om den… *ler*

Måste säga att jag är ganska nöjd med kräftan med tanke på tidsbristen, eller vad tycker ni kära läsare!?!

Kram Karin

DSC07829 DSC07830DSC07831 DSC07833

14 kommentarer:

 1. Superfin kräfta! Impad!

  Jag ska också göra en "kräfttårta" om några veckor... bra med lite inspiration :-)

  SvaraRadera
 2. Jättefin kräfta! Liknar precis en riktig! :)

  SvaraRadera
 3. den är riktigt bra gjord. du är duktig du!

  SvaraRadera
 4. Wow, vilken läcker tårta! Den gör jag reklam för på vår fanpage på Facebook.

  SvaraRadera
 5. Hahaha! Men gud vad häftig! Du är så grym på att bygga tårtor! Gud vad imponerad jag blir. :)

  SvaraRadera
 6. jag tycker inte om kräftor.. så man känner sig rätt utanför på kräft party.. men med denna söta söta kräftan på en tårta så kan man ju säga att man åt åtminstone en kräfta ha ha. den e garanterat godare än de vanliga kräftorna ha ha. super söt e den

  SvaraRadera
 7. Ja vad ska man säja, WOW, riktigt bra gjort :)

  SvaraRadera
 8. haha, på det sättet kan ju även vegetarianen i mig äta kräfta (men är inte säker på att jag vill, den är lite FÖR verklighetstrogen ^^) Säker på att den var god i alla fall =D

  SvaraRadera
 9. HAHA Den ser ju jättebra ut :) Men jag är fan lite rädd för kräftor så tycker samtidigt att den ser lite läskig ut ;)
  Tycker det blev jättefint med diamanter runt om också.

  SvaraRadera
 10. Jättefin. Så duktig Du är.
  mvh Åsa

  SvaraRadera
 11. Tack för inspirationen! På min blogg kan du se min version, gjorde kräftcupcakes! :) Hittade din blogg igår, satt och kollade igenom och hittade mycket fint och gott, helt klart en blogg i min smak som kommer följas framöver! :)

  SvaraRadera