sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

torsdag 7 april 2011

Lite bilder från praktiken…

Idag vågade jag äntligen smyga fram kameran. Även om jag har fått okej på att fotografera känns det inte helt okej att fota i parti och minut som jag kunnat göra i skolan. När jag känner mig varmare i kläderna lovar jag att fotografera mera!

Här ser ni lite smakprov från min praktikplats, från vänster ovanifrån ser ni halva bageriet. Det är ett extremt litet bageri som med nöd o näppe tar tre bakande bagerskor. Man måste hela tiden flytta på sig för var man än står så står man nästan alltid i vägen för någon. Men det funkar trots allt riktigt bra trots att man bumpar in i varandra lite titt som tätt.

Bilden till höger är små kuvert-bröd där jag har rundrivit degen men klarade inte riktigt av att få fram den snygga formen, behöver öva lite mer! Jag har idag även lärt mig att rundriva med både händerna, imponerad över mig själv. Dock än så länge bara små bullar, men man måste ju börja nånstans! *ler*

Nere till vänster ser ni dagens skörd av knäckebröd, en väldig massa knäckebröd!

Nere till höger ser ni den chilipepparn som jag hackat till morgondagens majsbröd som är Veckans bröd. Trots plasthandskar önskade jag nästan att jag hade haft skyddsglasögon för även om man inte kan tro det skvätter det små droppar från chilipepparn när man skär den. Jag fick en droppe farligt nära ögat och var otroligt glad över att den inte hamnade i ögat, för ni vet väl hur ont det gör… Hua!

Nej, nu ska jag be min snälla man att massera min ömma nacke, jag har fått nackspärren från helv…!

Kramar till er alla, Karin

DSC06805 DSC06806 DSC06807 DSC06808

5 kommentarer:

 1. Det ser jätte trevligt ut (:

  SvaraRadera
 2. Du är duktig du vännen! Du kommer ju garanterat få jobb efter detta som du kommer att trivas med.

  SvaraRadera
 3. gud vad gott knäckebrödet ser ut :D

  SvaraRadera
 4. Hej Karin!
  Såg på fb att du hade gjort en karta med bakbloggar, du får gärna lägga dit mej om du vill? :)

  SvaraRadera