sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 28 mars 2011

Ingen bra start på veckan...!

Inte nog med att man var tvungen att stiga upp en timme tidigare idag, allt tack vare sommartidsomställningen, så har jag även lyckats glömma både kameran och mitt separata tangentbort till min bärbara dator (tangentbordet är trasigt). Vi har idag även varit runt på två studiebesök i skåne, dels Glimek som bland annat tillverkar ugnar och jässkåp till bagerier och dels Kobia som är en stor leverantör av bakprodukter till bagerier o caféen. Inte det mest intressanta studiebesöken jag har varit på men ett trevlig avbrott från vardagen om inte annat.

Annars så rullar mitt liv sakta vidare, skönt att tävlingen med bakmaskinen är över och otroligt spännande att se vem som vinner. Jag tvivlar starkt på att jag kommer vinna då jag inte bakat såpass mycket som mina konkurenter har gjort, de har verkligen legat i!

På måndag är första dagen på min praktik på PM & Vänner i Växjö, jag ljuger inte om jag säger att jag är nervös inför det hela. Det ska bli otroligt kul och spännande!

Nej, snart loggas jag ut från datorn, man får bara låna den en timme om dagen här på bibblan, gäller att vara effektiv minst sagt!

STORT TACK för alla era underbara kommentarer, det värmer och gör mig jätteglad!!

Massor med kramar Karin

Share/Bookmark

2 kommentarer:

  1. Grattis!!! jag hittade din blogg för nån månad sen=) du är så otrolig duktig tycker jag.... Lycka till!!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas resten utav veckan blir bättre istället! :-)

    Kram!

    SvaraRadera