sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 11 mars 2011

Baksugen och illamående

Jodå jag lever, dock har detta förbenade illamåendet slagit till igen. Jag trodde ett tag att jag mådde bättre, lite naivt att tro det, men man lever ju på hoppet. I onsdags var jag så dålig att jag gick till skolan och vände hem redan efter en kvart, trots frukost var jag illamående och helt energilös. Detta har fortsatt såpass att jag de senaste dagarna varit hemma från skolan och bara sovit, ätit och sovit igen.

En positivt sak är dock att jag äntligen fått hem min bakmaskin, en fyrkantig liten leksak som jag hoppas är lika lätt att arbeta med som den ser ut att vara!
Jag känner mig lite som en “underdog” då jag dels inte mår 100% och att jag dessutom inte är hemma under veckorna (veckopendlar till Kristianstad) men jag ska göra mitt bästa för att få ihop allt som ska bakas till den 27 mars. Då illamåendet är som värst på förmiddagen ska jag se om jag inte orkar provbaka lite i eftermiddag; småkakor och kanske en vetedeg. Vi får se vad jag orkar hitta på…!

Stort tack för alla härliga recept som ni skickat in! Jag har äntligen kommit på ett tema – Mormor Karins kafferep, ett kafferep som handlar om nostalgi och ljuva minnen från barndomen när mormor bakar kakor i köket. Har du någon ljuvlig kaka som din mormor/farmor eller äldre släkting brukade baka? Skicka gärna in receptet (karin@bagerskan.se) så har du chans att vinna en egen Philips bakmaskin!

Nu ska jag vila en stund och hoppas att det värsta illamåendet gör över, köket behöver städas!

Kram Karin

DSC06563 DSC06565 DSC06568 DSC06567 DSC06569 DSC06570 DSC06572 DSC06573 DSC06574

1 kommentar:

  1. Hur många recept får jag skicka in?? Min älskade mormor var lika glad i att baka som jag är och hon var duktig med, tycker jag iaf.

    Var rädd om dig och lilla maggen.

    KRAM
    Carina

    SvaraRadera