sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

lördag 2 april 2011

Att praktisera sina kunskaper

Igår var den allra sista bageri-lektionen i skolan, känns både skönt och overkligt på samma gång. Utbildningen närmar sig sitt slut. På måndag börjar en 6 veckors lång praktik där vi ska ut i verkligheten och praktisera våra kunskaper. Otroligt roligt men samtidigt lite läskigt o nervöst. Jag ser dock verkligen fram emot min praktik hos PM Bröd & Sovel och Restaurang PM & Vänner, jag tror det kommer bli en mycket lärorik period!
Det kommer vara tråkigt att vara ifrån alla härliga klasskamrater men desto mer spännande att efter praktikens slut få träffas och prata om våra erfarenheter och upplevelser. Dessvärre går vi bara en ynka vecka efter skolan, sen är utbildningen slut. Det känns lite snörpligt med ett så abrupt slut men det är så dom har lagt upp utbildningen, inte mycket vi kan göra åt tyvärr. Jag hoppas att dom ändrar det till höstens utbildning!

Planerna efter utbildningen är ännu inte satta, mer än att jag hoppas på ett sommarjobb, eller ännu hellre ett fast jobb så klart. Drömmen vore ju att på något sätt få jobba med detta stora intresse som jag har; bakning. Har du eller någon du känner något förslag på ledig jobb eller annan idé på vad jag ska hitta på till sommaren/hösten så hör gärna av er!

Jag hoppas ni får en riktigt skön helg!

Kram Karin

1 kommentar:

  1. Lycka till Karin! Vilken tur de har att få en sådan härlig tjej som du!

    SvaraRadera