sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 8 februari 2011

Liten påminnelse…!

27 september2[6]

Ni har väl inte glömt bort chansen att kunna fråga mig om vad ni vill? Frågestunden pågår tills på torsdag då jag betar av frågorna. Alla frågor är välkomna!

För att hjälpa er på traven kommer här några exempel på frågor:

- Vad heter dina katter?

- Vad är dina framtidsutsikter?

- Vilken är din favorit småkaka?

Ja, fråga på så svarar jag!

Kram Karin

-

6 kommentarer:

  1. Vilken är din bästa smakupplevelse!?

    SvaraRadera
  2. -Vad är det viktigaste att tänka på när man gör en våningstårta?
    - Hur många dagar innan tårtan ska ätas kan man göra den?
    - Vilka smaker går bäst ihop?
    - Vilken utbildning gick du?
    - Visste du vad du ville bli eller hoppade du på bara för kul?

    Mvh Anna

    SvaraRadera
  3. Har du nån gång gjort praliner? Har du några bra recept på fyllningar till praliner?

    Mvh
    Emma

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Hur gör man en vånings tårta på tre våningar som står uppe på varandra :)?
    Du är en jättefin blogg !
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej, jag undrar hur man ska förvara tex cupcakes eller mjuka kakor med klet på om man behöver göra dom dagen innan de ska ätas? Har för mej att brödet blir torrt i kylen, men frostingen kan väl inte stå framme? Tacksam för svar /Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Åsa!
      Dom kan utan problem förvaras i kylskåp, frostingen skyddar själva muffinsen från att torka!
      Kram Karin

      Radera