sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 9 februari 2011

Sicken Nisse pisse dag...!

Dagen började bra, jag var tidigt i skolan och på topphumör! Jag och Theresa bakade limpor, dom såg riktigt fina ut innan dom gick i jäs-skåpet. Där fallerade allt. Mina limpor ser ut som något en femåring har gjort, verkligen skitfula... Efter det gick all must och glädje ur mig! Deg-bitarna som var formade till limpor var ju så fina men blev trots det helt fiasko. Efter lite diskuterande och uppvisning inför läraren hur jag knådar ihop en limpa så tror vi felet ligger i att jag viker degen för många gånger. Annars gjorde jag inget fel alls...

Som jag sa, så försvann all min glädje o lust till bakning med de misslyckade bröden och allt kändes verkligen skit hela dagen. Och precis allt jag gjorde vart fel eller fult. Nej denna dagen vill jag bara glömma!
Det är så underbart skönt att äntligen få vara hemma hos mina älskade och suga i sig den rena kärleken från mina barn. Jag känner äntligen att glädjen är på väg tillbaka! Dock är jag helt slut, sjukt trött! Och jag som hade tänkt att sätta mig och modellera dekorationer till tårtan på lördag, men jag tror inte jag pallar det. Botten till tårtan är i alla fall färdig och fin, helt perfekt!

Snart dags att sätta sig i soffan och heja på min favorit; Jennie Benjaminsson!

Heja heja!!

Kram Karin

Share/Bookmark

9 kommentarer:

 1. Kom igen karin, du är snart på g igen! Du är ju tokduktig som orkar med allt, vad gör en misslyckad limpa? Heja heja, det ska bli kul att se tårtorna!

  SvaraRadera
 2. STORT TACK för era underbara o värmande kommentarer! Imorgon är en ny dag, kram Karin

  SvaraRadera
 3. tittar in i din blogg lite då och då och du är alldeles fantastiskt duktig så det är skönt och se att det knasar sig hos dig oxå ibland=) Men vet hur det känns när man sett fram emot ett bra bakresultat och så blir det pannkaka av allt men men man lär sig varje gång =) Kram

  SvaraRadera
 4. Alla har vi våra dagar och börjar det väl gå åt pipsvängen så har det en förmåga att fortsätta. Men imorgon kommer säkert allt att gå som en dans, du är ju skitduktig så såklart du tar nya tag.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det känns ärligt talat lite bra när även begåvade människor misslyckas och vågar berätta om de! Ja misslyckades med allt bak i en hel vecka och höll på att slänga varenda form i hela huset! Haha...

  SvaraRadera
 6. Åh, en sådan bakdag hade jag häromdagen, allt blev fel och fult, men det är bara att kämpa vidare, allt du gör tycker jag ser fantastiskt ut :) Halkade faktiskt in här efter ditt kladdkasbidrag i aftonbladets bilaga :)

  SvaraRadera
 7. Sådanna dagar vill man inte vara med om. Hoppas det vänder och blir bättre!

  SvaraRadera
 8. Kära Karin! Tror att du är som jag. Vi låter misstagen ta lite för mycket kraft ifrån oss. Det är inte världens undergång fast det känns så. Om vi vänder på det så var det ju nästan bra att misslyckas nu: du fick chansen att få en lösning direkt av experis.
  Hoppas du är gladare nu när du gjort ännu en otrolig tårta! Kram Anne

  SvaraRadera