sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 7 februari 2011

Aromhuset

header

Aromhuset har lanserat en egen serie av Bordsvattenaromer som passar utmärkt till kolsyrat vatten, antigen köpt eller hem-kolsyrat. Det finns 17 olika smaker i 30 ml plastflaskor och 5 olika smaker i 270 ml plastflaskor. Jag har fått möjligheten att smakprova några av deras aromer och längtar tills paketet är i min ägo. Enligt Aromhuset ska det nämligen även gå att baka med dessa aromer, något jag verkligen ser fram emot att få pröva!

Plus i kanten är att aromerna är osötade, inte har några konstgjorda sötningsmedel och smaker, innehåller inget socker, konserveringsmedel och ingen färg. 

Är du sugen på att prova någon av alla deras aromer kan de köpas via Allt-frakfritt.com men även i en hel del hälsobutiker som tex. Lchfbutiken.com och hos konsulter inom viktkontroll. Du kan också finna aromerna i butiker som säljer kolsyremaskiner typ SodaStream.

Vilken smak skulle du vilja ha som arom? (du får välja fritt)

Kram Karin


73306BlabarSv30ml_LRG73336MelonSv30ml_LRG73321SvartvinbarSv30ml_LRG73342ParonSv30ml_LRG73363VaniljSv30ml_LRG73357HallonSv30ml_LRG

6 kommentarer:

 1. Jag skulle vilja prova Toffee Kola... mmm...

  SvaraRadera
 2. Disa - den smaken finns faktiskt! *ler*

  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Kanske Toffee Kola, hallon, persika, fläderblom, vanilj eller nått sånt!

  SvaraRadera
 4. Vattenmelon hade jag älskat!! :-)

  SvaraRadera
 5. tack vare dig så har jag beställt dessa idag :) Jag beställde päron, melon, hallon, banan, ananas, persika toffe kola och kaffe/choklad. Skall bli mycket spännande att testa dem. Hoppas de funkar till att smaksätta smörkräm, mmf och sugerpastan. Tack.. återkommer med resultatet

  SvaraRadera