sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 27 februari 2011

Underbart härlig!

PICT0002 d

Renoveringen i vårt hus går långsamt och köket ännu saktare, sniglar rusar förbi oss i racerfart! Och nackdelen med att renovera själva är att man så lätt blir hemmablind. Visst önskar vi att allt vore klart men vi har en läskig tendens att vänja oss vid saker. Drömmen vore så klart att ta in ett gäng snickare så att allt kan bli klart men den ekonomin har vi tyvärr inte + att det är ganska kul att göra allt själv!
Vi har dock bestämt oss för att köpa ett IKEA-kök, måste bara få tummen ur och mäta upp köket, sen så… *ler*
Av en slump har jag hittat tapeten som jag vill ha i köket iallafall. Jag har länge funderat över vad som kan passa till vit bröstpanel och äntligen har jag funnit lösningen! Denna färgglada och skimrande tapet; InTrade Petits Fours, du kan hitta den här!

Vad säger ni? Visst skulle det bli ett härligt inspirerande kök!?

Kram Karin

petits_fours16 petits_fours161

 Collage1777

5 kommentarer:

 1. Hej Bagerskan!

  Vad skoj att du hittade till mig, var det min fantastiska meny som lockade dig ;)

  Så fint det kommer att bli hos er och jag hade ÄLSKAT det! Så kör så det ryker!

  Mumskakor, tack för tipset och upplärningen som verkligen behövs!

  SvaraRadera
 2. Tack för den fina kommentaren :)

  SvaraRadera
 3. Ser ut som en härligt glad och pigg tapet! Perfekt i köket tror jag. kul att jag får vara med bland dina favoriter. Du är välkommen åter. ;)

  SvaraRadera
 4. Att bli hemmablind vet jag precis hur det är - "Det funkar ju!" :D Tapeten var en uppiggande en, snygg!

  SvaraRadera