sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 11 februari 2011

Thank God it's Friday!

 
Denna veckan har verkligen känts superlång så det är underbart skönt att det äntligen är fredag, hem till familjen och gosa! Egentligen borde jag vänja mig men jag saknar min familj mer o mer allt eftersom veckorna går, det ska bli skönt med 6 veckors praktik hemavid!

Igår kväll fick jag den efterlängtade listan över mina deltagare till min bak-kurs som hålls den 17 april i vår. Det är 8 baksugna deltagare, varav en är en tjej som jag känner sen tidigare, en manlig deltagare och två lite äldre damer som jag gissar kommer vara två sköna pantertanter. De är födda -25 och -30. Jag måste säga att jag är stolt, glad och lite mer nervös över att kursen fylldes upp så fort, och det långt innan tidningen fick nys om det. Otroligt kul!

Nej, det är dags att packa ihop det sista innan avfärd till skolan för att baka hela dagen lång. Jag är ganska säker på att denna dagen kommer bli så mycket bättre än i onsdags. Jag var på så dåligt humör att jag till o med bad läraren om ursäkt i går, vilket kändes otroligt skönt. En sten mindre att bära på. Så idag är det ett nytt blad som ska fyllas eller hur man nu säger.. Vatten under bron. Det förgångna är glömt och nu blickar vi mot framtiden...  Eeh, jaa... *ler*

Önskar er alla en riktigt super duper skön fredag!


Kram Karin


Share/Bookmark

5 kommentarer:

 1. Verkligen duktigt att hålla i en egen kurs! Ska bli kul att följa här i bloggen ;)

  SvaraRadera
 2. Vad spännande med kursen! Hoppas du får en fin helg och bättre vecka än den som varit :-)

  SvaraRadera
 3. Hej Karin! Vill bara säga tack för ditt svar på min fråga! Det är superbra att du ger möjligheten att man kan ställa frågor :). Ditt svar hjälper mig väldigt mycket och det gör det hela betydligt lättare! Så tack åter igen. Ha en härlig kväll!
  Kram/ Caroline

  SvaraRadera