sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 9 november 2014

Matbloggspriset Hedersutmärkelse


MG_3027_matblogg_priset__GK_ 
Det var med stor nervositet, skakiga ben och enorma fjärilar i magen som jag och familjen besökte matmässan Mitt kök i Stockholm i torsdags. Av någon mirakulös händelse så rev inte ungarna stället och lilla Alice somnade en stund i vagnen när vi var inbjudna till ett event hos Philips där Husmor Lisa lagade olika läckerheter. När klockan närmade sig två var det dags att bege sig till scenen där årets Matbloggspris och deras olika kategorier skulle delas ut. Väl på plats träffade jag både Helena Ljunggren, Magdalena Kedzierska (Baka och dekorera) och Pernilla Lyck (Bli min jäst), alla härliga och stöttande vänner.

En efter en presenterades kategorierna och alla värdiga vinnare fick motta priset på scen. Då min kära vän Sabina Håkansson (Sweet and Simple) tyvärr inte hade möjlighet att vara med fick jag äran att hämta hennes pris. Lagom tills kategorin Årets hedersutmärkelse var alla barnen vakna, hungriga och less på att vara på mässan. Men min underbara man tog med en ängels tålamod över ungarna under tiden då jag äntrade scenen och kunde hämta mitt pris. Än idag har jag inte riktigt fattat att lilla jag vunnit detta ärofyllda pris och än mindre hur maken fick barnen lugna och snälla. Men mirakel sker…!

Juryns motivering lyder:
”Bagerskan är knappast nybakad – hon har vistats länge i bloggvärlden. Alltid med en stark passion att dela med sig av kunskap och information till sina läsare.
“Bakbloggskartan” är bara ett exempel som visar att Bagerskan bjuder in andra bakbloggare för att skapa nätverk. Med tutorials/steg-för-steg guider hjälper hon oss att göra snygga
tårtdekorationer. Andra utmärkta exempel på hennes pedagogik är ”Frågor & Svar” plus en mycket bra och användbar ordlista. Summa summarum förtjänar Bagerskans fina information till oss
Matbloggsprisets Hedersutmärkelse – skjuts in i ugnen!”

Ett stort och varmt tack till Matbloggspriset - Ylva, Kinna, Christoffer Anderton – ni är bäst! En extra kram till Theresia Erneborg & Helena Elm!
Och massor med varma kramar till alla mina underbara läsare och följare, både här i bloggen, på Facebook och Instagram. Utan er vore jag ingenting!

Kram Karin

40B9685_matblogg_priset__GK__s


Matbloggsprisets alla vinnare år 2014
i de olika kategorierna är

Det stora matbloggspriset
Matgeek, Johan Hedberg, Uppsala

Folkets val
Fredriks Fika, Fredrik Nylén, Lidingö

Bästa dryckesblogg
Ölresan, Andreas Tullgren, Höör

Bästa bak och dessertblogg
Sweet and Simple, Sabina Håkansson, Kristianstad

Bästa grillinnehåll
Mat och Odla, Martina Koch, Torslanda

Bästa foto
Svenssonsmakaren, David Lindén, Gävle

Bästa pod/videoinnehåll
Dela en flaska, Alf Tumble, Stockholm


MG_3199_matblogg_priset__GK_

1 kommentar: