sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

lördag 6 februari 2010

Produktiv!

Ja, här donas det i köket för fullt! Jag jobbar just nu på två tårtor till mina barns kusiner, en liten tjej som fyller 3 år och ett tvillingpar (killar) som fyller 11 år. Igår bakade jag en chokladbotten och gjorde blodapelsinmousse, Bountymousse och mjölkchokladmousse. Idag ska jag fortsätta med att baka en ny chokladbotten (gårdagens blev inte så bra som jag önskat) + en vanlig ljus botten, göra en jordgubbsmousse och två satser med MMF. *puh* Med andra ord en heldag i köket! Inte nog med det så skulle jag även behöva börja med dekorationerna till tårtorna, en prinsessa hållandes en jordgubbe + flera små jordgubbar och ett trumsätt.

Nej, nu har jag inte tid att skriva mer, måste ut i köket och stöka!


Kram på er, Karin

Share/Bookmark

1 kommentar:

  1. Dom tårtorna vill jag se sen, låter jättefint!

    Jag tror jag har bestämt mig om Liams tårta. Får bara skissa ner det också, inte det lättaste men jag tror det kommer bli fint!:) Får lägga ut bild på den sen nästa helg.

    Ha en mysig lördag!
    Kram

    SvaraRadera