sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 17 februari 2010

Alla hjärtans dags hjärtan

Lagom till Alla hjärtans dag fick jag chansen att använda min fina julklapp, en hjärtformad silikonform. Jag bredde med hjälp av en liten kniv hjärtanen med smält choklad, 100 gram räckte till 5 stycken hjärtan. Ett lager räckte bra, men om man vill ha mer stadga bör man bre på ett lager till!
Jag fyllde de sedan med mjölkchokladmousse och enkel blodapelsinmousse (saft från apelsin blandat med lite florsocker, nedrört i vispad grädde + några droppar färg). Innan servering lät jag dom stå i frysen en stund för att stelna lite, blev nästan lite som glass-bakelser.

Riktigt nöjd med resultatet måste jag säga!

Kram KarinShare/Bookmark

3 kommentarer:

 1. Dom här ser riktigt goda ut!
  Skönt att du har fått tillbaka datorn man är ju lite lätt beroende.. men som du säger så får man mer tid att baka!

  SvaraRadera
 2. mmmm, låter smarrigt som tusan!

  SvaraRadera
 3. Riktigt fina, och smarriga ser de ut också! =)

  SvaraRadera