sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 3 februari 2010

Och vinnaren är...

Det var alldeles för svårt att välja en vinnare själv bland alla härliga kommentarer om hurdana kakor och muffins ni skulle baka om ni vann, så jag använde mig av Random.org istället. Jag ska göra en sammanställning av alla era kreativa tips och idéer så att alla kan ta del av dom!

Och den slumpvalda vinnaren blev...
Jag skulle helst vilja ha det stora paketet du skrev om, tänk, en årsförbrukning av formar! Eller, det beror ju på hur aktiv man är. Ju fler formar desto fler muffinar är en formel jag upptäckt. Nå, jag skulle välja de grön-gula muffin-/bullformarna Circle och göra någon form av limemuffinar, kanske med råsocker, som en hyllning till utekvällar i mojitons tecken. Självklart skulle detta bak ske i min nya, egna, första lägenhet, en av dem som jag ska gå på visning på nästa vecka kanske? Allting är så spännande, och jag längtar så efter att ha ett eget kök att stöka ner. Det är det första som måste godkännas (efter pris) när jag kollar på lägenheter, att köket är dugligt!Stort grattis vännen, hoppas vi får se en bild på dina Mojito-muffins när den rätta lägenheten är funnen!

Och ett stort tack till Bakformen som sponsrade denna tävling!!

Kram Karin

Share/Bookmark

1 kommentar:

  1. Åh så fantastiskt roligt! Och vilken fantastisk dag. förut idag fick jag muffinsformar i present av min rara klasskompis!

    SvaraRadera