sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 9 oktober 2011

Inspiration!

DSC08100

I fredags damp den efterlängtade boken äntligen ner i brevlådan. Cake pops av Bakerella (Drottningen av cakepops) som jag köpt via facebook-gruppen “Säljes bak-deco saker".
Gillar du at göra cakepops/balls så rekommenderar jag varmt denna bok, tydliga recept och förklaringar som alla förstår. Dock så är boken på engelska men jag tror de flesta kan läsa den utan större svårigheter, inga direkt svåra ord.

Den enda jag kan sakna när jag läser boken är USA´s utbud av roliga godisbitar och strössel, men det är inget att haka upp sig på. Vi har många svenska webb-butiker som säljer massor av strössel och färgad choklad, och botaniserar man bara i lösgodiset i affären hittar man många substitut!

Du kan köpa boken hos Bokus.com och hos Adlibris.com!

Kram Karin

DSC08101 DSC08102 DSC08103

3 kommentarer:

 1. Åh, jag läste om den här nyligen på Bakerellas sida, hon gör ju så många fantastiska saker, vilken fantasi hon har! Jag älskar det =D Boken verkar toppen! Jag håller med om att man saknar utbudet - framför allt saknar jag PRISERNA därborta... Men du har rätt, det går att få tag på om man letar lite =)

  SvaraRadera
 2. Åhh, den vill jag också ha, plus Leilas nya & Mia Öhrns nya! Tack för länken till facebook, visste inte att den fanns!

  Kika gärna in i min nybakade inredning/bak/livsblogg

  Hälsningar

  Fröken Luisa

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset! Får nog bokshoppa snart :)

  SvaraRadera