sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

torsdag 11 mars 2010

Två små paket kom med posten...


Nyfiken som jag är var jag ju självklart tvungen att smakprova på mina gåvor och dessa små torkade jordgubbar var farligt goda. Här gäller det att ha självdisciplin för att inte äta upp hela påsen på en gång, sommarsmaken blommar upp i hela munnen och man vill bara ha mer!
Rekommenderas varmt!En härlig mix av blåbär, russin, solrosfrön, pumpafrön och tranbär. Fräsch och god smak. Passar nog perfekt i både filen eller i brödet, eller varför inte i muffins eller på kladdkakan?


Aaah! Jag älskar krisipiga sötsaker, älskar!! Dessa macademia nötter är just så där härligt krispiga, dom bara frasar sönder i munnen. Rostningen och sältan gör saken bara bättre! Dessa nötter i någon sort seg kaka med stora chokladbitar... *dreglar*

Jag fick även en stor (!) påse med valnötter och en påse med naturella cashewnötter, nu ska jag bara komma på vad jag ska göra för gott av allt detta. Just jordgubbarna är jag sugen på att göra något gott av!

Stort tack Karin på Exotic Snacks, jag ska göra mitt bästa för att baka kakor och tårtor av dessa godbitar!

Kram Karin

Share/Bookmark

3 kommentarer:

 1. Men gu vad roligt! Spännande att få massor med paket! :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad gott det lät! Macadamianötter är verkligen urgoda :) De blir så härligt krämiga (om man kan uttrycka sig så, haha)när man tuggar dem. Lyxigt att du får så många fina paket från sponsorer! När jag gör lika fina tårtor som dig kanske jag också får några ;D

  /Sofia

  SvaraRadera
 3. Gud vilket härligt litet paket! Alltid kul med oväntade överaskningar!
  Och att det båd var nyttigt och gott är ju ett plus i kanten;)

  Ha en super helg nu!

  SvaraRadera