sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 31 mars 2010

Glad påsk!

Med påsken runt hörnet kan jag inte låta bli att inspireras av den gula högtiden, vad passar inte bättre än just gula chokladbollar? På lång håll ser dom ut som små fjuniga kycklingar... *ler* Påskdekorationerna har min söta lilla dotter gjort på dagis, tänk vad duktiga små femåringar är, riktigt kreativa!

När jag tog bilderna tycket jag apelsinen passade in och nu i efterhand slog det mig att man faktiskt kan piffa till chokladbollarna med lite rivet skal i smeten. Choklad o apelsin är en ljuvlig kombination! Eller varför inte riva ner lite ren choklad... Variationerna är många! *ler*

Jag hoppas ni får en underbar påsk fylld med god mat, söta bakverk och en och annat besök av små påskkärringar med påskkort! Själv kommer jag få besök av min käre far imorgon och på söndag åker jag till min mormor i Västergötland. Självklart kommer jag även baka tårta, dels mitt bidrag till Sveriges Nationaldagstårta men även en ren påsktårta!

Vad ska ni göra för kul?

Många kramar KarinShare/Bookmark

7 kommentarer:

 1. Choklad bollar är mycket underskattade;)

  Och Grattis, du är vinnaren av Dekorpennan i min blogg tävling.

  http://maddesmumms.blogg.se/2010/march/och-vinnarna-ar.html

  Så maila mig din adress mm på: lutten19@hotmail.com Så kommer du snart på ett paket från mikadesign:D

  SvaraRadera
 2. Vilka påskiga och fina chokladbollar! :-)

  Jag håller med om att man var otroligt kreativ när man var liten. Själv gick jag på Kyrkans Barntimmar, och massproducerade påskpynt, julpynt och annat kärt krafs, allting av väldigt miljövänliga material som toarullar och kork. (Mamma plockar fortfarande fram Jesus och alla hans lärjungar varje jul. Hela gänget är gjort av korkar.) Tänk om man orkade vara lika kreativ idag...

  SvaraRadera
 3. Vilka söta chokladbollar! Jag ska göra mini-mjölkchokladcheesecakes med gult strössel på tänkte jag. I morgon blir det påskmiddag hos svägerskan med lite sill o annat gott! Glad Påsk! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hejsan, trillade in har av en slump:) Jatte fin blogg med massor av gottiga recept, kommer att besokas fler ganger:)
  Glad Pask fran Italien:))

  SvaraRadera
 5. Vi ska ut och trängas med alla konstintresserade som invaderar vår del av landet vid påsk, ett säkert vårtecken om nåt. Annars blir det avkoppling, matlagning och glada vänners sällskap.
  Så härligt med din dotters påskpyssel, jobbar själv på förskola och blir alltid lika glad när jag ser pyssel där det syns att det är barnen som pysslat och inte någon "fröken" som gjort sakerna!
  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 6. Tittar in som allra snabbast för att önska dig en glad påsk!

  SvaraRadera
 7. Gud vilket gulligt strössel!

  SvaraRadera