sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 19 mars 2010

Misslyckad tryffel

Det blev inte riktigt som jag ville utan istället precis som jag anat, tryffeln är som tjock kräm = helt omöjlig att rulla bollar av! Dock så är jag inte den som ger sig i första taget utan har nu efter lite funderande o surfande på nätet kommit på en annan idé att använda "tryffeln" till. Jag ska fortsätta mitt experimenterande under dagen, håll tummarna att det lyckas bättre denna gången...! *ler*

Kram Karin

Share/Bookmark

2 kommentarer:

  1. Jag har också misslyckats några ggr med tryffel, just back up on the horse. Nu sist använde jag min tryffelkräm som det ju var, till topping på vaniljglass och som "frosting" på muffins =)

    SvaraRadera
  2. Jag har aldrig gjort tryffel. Men hoppas det löser sig nästa gång du provar!
    Jag gillar din blogg Karin, läser nog varje dag faktiskt och spanar efter uppdateringar! Jag följer din blogg mycket maniskt :-)

    Kramar, Malin

    SvaraRadera