sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 8 juli 2009

Kanin-tårta

När min kära svägerska och vännina Jesscia fyllde år var det ju självklart jag ska skulle baka en tårta till henne. Då hon har 6 barn och går under namnet Kaninmamman tog det inte lång tid för mig att veta viken tårta jag skulle göra...!

Tårtan fylldes med Emströms nya mousser; Chokladmousse med crisp och Mango- och passionsfrukts mousse, fräscht och gott. Jag fodrade tårtan med chokladkräm och täckte den med hemmagjord MMF.

Det som var allra mest pilligast denna gången var dekorationerna, men gisses vad nöjd jag är med dom. Bara blicken på herr kanin är obetalbar... Eller vad tycker ni?

Runt om tårtan gjorde jag små kaninungar vilka representerar deras 6 barn. Totalt är jag verkligen nöjd med tårtan, misstaget jag gjorde var dock att lägga kanindekorationen direkt på tårtan utan att stötta upp den, det gjorde att hela tårtan sjönk ihop... För att undvika detta satte jag fast tantpetare på undersidan av kaninerna. Men, det har jag lärt mig till nästa gång!
3 kommentarer:

  1. Guuud, vilken cool. Jag hoppas att mottagaren blev glad?

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte det bara var postivit i detta läget att tårtan sjönk ner lite. Ser ut som kaninerna håller till i en mjuk säng:)

    SvaraRadera
  3. Den här tårtan var också riktigt cool! Jag gillar verkligen att du tänjer på gränserna - att det inte behöver vara sött, gulligt och barnvänligt bara för att det är tårta - både på denna och på tutt-tårtan. You go girl! :D

    SvaraRadera