sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 25 maj 2016

Min första och enda (?) bakbok!


bakbok5

För några veckor sen fick jag ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till – att få göra en egen fotobok hos Önskefoto! Mycket närmare än så kommer jag nog inte en egen bakbok… Så när chansen väl kom högg jag som en kobra.

Då jag fotat så många vackra naturbilder så använde jag så klart dessa och boken blev underbart vacker.
Skärpan är otrolig och färgerna perfekta!

Boken är stor! Den är kvadratisk och har måtten 30 * 30 cm. Pärmen är hård och har ett bildomslag istället för enfärgat linne. Då jag ville ha en helbild över hela uppslaget valde jag även Panorma Deluxe vilket gör att boken öppnas helt, se bilder längre ner i inlägget. Boken har 24 sidor och kostade totalt 550 kr + frakt.

Det var väldigt lätt att göra boken. Du laddar hem deras program, välj vilken bok du vill göra och sen är det bara att fylla på med text och bilder. Hur man gör framgår väldigt tydligt, programmet varnar även om något skulle vara fel.

Jag rekommenderar varmt Önskefoto, de har proffsiga produkter och snabb leverans, från beställning till bok i handen tog ungefär en vecka. Varför inte göra din egna bok, självklart kan den handla om precis det du älskar, endast fantasin sätter begränsningar!

TÄVLING – inom kort kommer jag ha en tävling i bloggen där du kan vinna en egen bok!


önskefoto

FramsidaFramsida BaksidaInsidabakbok5bakbok6 bakbok7Bokens pärm Närbild på hörnPanorama deluxe uppslagbakbok4

1 kommentar: