sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 28 mars 2012

Lite bilder från vår köksrenovering…

PICT0001 PICT0007
Gamla diskbänken monteras ner och rivs bort och till höger ser ni platsen där spisen stod. Där ska vi sen sätta en vedeldad spis istället, perfekt till höstens elavbrott!

PICT0004 PICT0006 PICT0011

Skåpen bredvid vår gamla kyl o frys har nu rivits bort för att ge plats till ny kyl o frys. Vi ska även behålla den gamla kylen så att jag får ett helt eget tårt-kylskåp. Me like!
Vi upptäckte att riva i gamla hus har sina konsekvenser, när vi tog bort ett av skåpen (dubbelskåpet till höger) så försvann även ena väggen i vårt badrumsskåp och alla hyllorna rasade till golvet… *suck*

Planen på att ha ett färdigt kök till helgen har tyvärr raserats kraftigt då vår snickare var tvungen att åka hem igen pga. av personliga skäl. Så i måndags stod vi ganska handfallna utan att riktigt veta vad vi skulle göra men efter några telefonsamtal så har vi nu hittat en ny snickare som kommer hit imorgon för att fortsätta vårt lilla projekt. Dessvärre kunde inte han lägga golvmatta eller slipa golv, men det har delvist löst sig. I skrivande stund har vi en trevlig gubbe som ligger på alla fyra nere i köket och förbereder golvet för att prima och sedan spackla så det blir platt och fint inför mattan som ska läggas nästa vecka. Vem som ska slipa trägolvet har vi dock inte löst ännu, eventuellt så fixar svärfar det.

Jag och maken känner oss trots allt som har hänt ändå ganska lugna och glada, ingen skilsmässa än så länge iallafall. Fixar vi det här så fixar vi vad som helst! *ler*
Nej, nu ska jag bara invänta elektrikern som ska fixa felet i källaren som slagit ut vår nya jordfelsbrytare vilket har gjort att vi inte har något rinnande vatten i huset eller kan elda här hemma. (ingen el i källaren) sen ska jag hem till svärmor och njuta av det soliga vädret.

Må så gott, kram Karin

2 kommentarer:

  1. Wow! Vilket jobb. Tänk hur skönt det blir när köket är äntligen färdigställt!

    SvaraRadera
  2. Åh va härligt med ett nytt kök! /Stine

    SvaraRadera