sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 19 oktober 2010

Vilken ära!


Jag älskar att baka och älskar att läsa andras tårtbloggar, ni är så underbart duktiga och ger sån härlig inspiration. Nyligen fick jag reda på att även jag inspirerar er, och det såpass mycket att en underbar tjej Marina - marimilocakedesign.se bakat en cupcake i mitt namn!

En Karin Bagerskan Cupcake!


Jag blir så glad att jag är mållös...! Vilken härlig tjej! Att få en cupcake uppkallad efter sig själv är helt klart en ära! STORT TACK vännen! Och jag hoppas verkligen vi kan ta den där fikan någon dag!

Besök gärna hennes blogg, hon är riktigt duktig och gör jättefina cupcakes och tårtor!
www.marimilocakedesign.se

Än en gång, stort tack!!!

Många kramar Karin


PS. Jag blir jätteglad om du väljer att rösta på just mig och min blogg!
Må bästa blogg vinna! Här röstar ni!

Share/Bookmark

2 kommentarer: