sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 27 april 2010

Imponerad!


Som ni kanske vet så har Dr. Oetker en tävling Miss Cupcake 2010 där man kan vinna en resa för två till the Big Apple - en drömresa! Dock så kände jag att möjligheten till att uppnå denna dröm som stört omöjlig när jag såg hur folk hade röstat. Att komma upp till 200 000 röster så där är inget man gör på en kvart, jag är snarare imponerad av hur denna person suttit och klickat, klickat och klickat. Man kan nämligen ge sig själv hur många röster man vill, det är bara att klicka på...!

Jag mailade därför Dr. Oetker och förklarade det hela, att det känns som en ganska orättvis tävling när man kan ge sig själv så oändligt många röster. Jag fick då detta svar:

Hej Karin,

Tack för ditt mail.
Du behöver inte oroa dig. Vinnaren av Miss Cupcake tävlingen 2010 kommer att utses av en jury, vilket står i tävlingsreglerna men kanske inte så tydligt har framgått för alla. Bidragen bedöms utifrån kreativitet och utseende. Att ett bidrag får kolossalt många tumme upp är alltså inget som kopplat till själva tävlingen eller juryns beslut.
Vi vill också passa på att tacka för att du är med och tävlar och önska dig lyckat till!
 
Med vänliga hälsningar,
Konsumentkontakt

Så nu sitter jag här och knepar å knåpar ut roligare dekorationer än det bidrag jag skickat in tidigare, jag vill ju ha en chans att vinna! *ler*  Jag undrar dock hur ont den/de stackars personen/personerna som gjort "tummen upp" över 270 000 gånger har i sin arm...? Och det helt i onödan. Måste dock säga att jag är imponerad av deras envishet! *ler*

Kram Karin
Share/Bookmark

5 kommentarer:

 1. N'r 'r det t'vligen g[r ut f;rresten? Jag har inte skickat in n[got 'n... gillade svaret du fick! :)

  SvaraRadera
 2. Vad trevligt att du skrev om detta. Jag har funderat över precis detta och av den anledningen inte tyckt det var nån idé att ens tävla. Kanske det kan vara lönt ändå då?

  Lycka till med dina bidrag!

  SvaraRadera
 3. tack för lyckönskningarna, jag håller tummarna för att du skall vinna cupcaketävlingen. det är du väl värd. ps lycka till på praktiken. kramisar

  SvaraRadera
 4. Kan juh berätta att citron lakritsen e min. Däremot sitter jag dock inte och klickar själv... Har facebook kompisar som klickar som tok :P ÄVEN om juryn är dom som ska bestämma i slutändan...

  Hade jag själv klickat så hade jag banne mig inte kommit ifrån datorn på flera veckor och det har jag banne mig inte tid till :P

  Men måste hålla med om att det vore bra om dom skrev ut tydligt om att det är juryn som ska bestämma i slutet, så att det inte bromsar andra till att lämna in sina bidrag.

  Inte trodde jag att mina facebook vänner skulle vara så klick säkra :)

  Lycka till i tävlingen!

  Kram Stina

  SvaraRadera
 5. *skratt* Nej du.. så lätt skrämd e jag inte :P

  Och nää... min arm hade nog aldrig klarat av att sitta och klicka.. jag klarar inte av långa stunder vid datorn.. pga nack skada...
  Jag har nog bara jävligt ivriga kompisar på på facebook som kört ihop någon sorts "president val kampanj" *fniss*

  Däremot tycker jag deet var bra att se att du skrivit ett inlägg på din sidan angående tävlingsvillkoren, eftersom du har så pass många besökare per dag så når du juh ut väldigt mycket :)

  Nej må bästa man och kvinna vinna ;)

  Kram på dig tjejen!

  Stina

  SvaraRadera