sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

torsdag 29 april 2010

Bagerskan - numera praktikant!

Idag var jag förbi Arbetsförmedlingen där vi skrev papper inför praktiken hos Café Emma, jag var även förbi caféet en sväng och fick kolla in köket som kommer bli min arbetsplats de närmsta tiden. Dom jag ska jobba med är Malin och Barbro (mamma till Johanna o Malin),  Johanna (ägare och konditor) är för tillfället mammaledig till en söt liten tjej men kommer hjälpa till ibland.Det kommer bli otroligt kul och spännande att få hjälpa till i det stora köket även om jag säkerligen kommer känna mig ganska tafatt i början.

Lite nervös måste jag erkänna att jag är, vet inte riktigt vad jag gett mig in på...! Jag, i ett stort kök och baka bullar? *ler* Nej, jag tror det kommer kännas bättre efter ett tag när jag blivit lite varm i kläderna och jag vet hur rutinerna fungerar.

Så på måndag ska jag upp innan tuppen, jag ska vara på plats vid halv fem vilket innebär uppstigning vid typ kvart i fyra... *hua* Gissa vem som kommer sova middag den närmsta tiden?! *ler*

Kram Karin

Share/Bookmark

6 kommentarer:

 1. Men så roligt Karin!! :) det blir nog riktigt skoj å få praktisera där! Du får berätta sen hur det går då :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Börjar man så tidigt och slutar tidigt kan man gott ta en tupplur så man inte somnar kl åtta på kvällen och kan ha lite mys m familjen...eller?=)
  Lycka till

  SvaraRadera
 3. Roligt med praktikplats! Hoppas det går bra...
  Nej, jag har inte hört något från Arla så jag antar att jag inte är en av finalisterna, ja ja, vad är väl en bal på slottet ;) Eller en chokladkurs hos Conrad :D

  SvaraRadera
 4. Grattis till praktiken! Det låter jättehärligt att praktisera där!

  SvaraRadera
 5. Grattis, låter jättespännande!

  SvaraRadera
 6. Grattis, det är ju jättekul att komma in på ett litet ställe och baka baka baka hela dagarna.

  Lycka till o berätta vad som händer till oss intresserade :-).

  SvaraRadera