sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

torsdag 15 april 2010

Bagerskan testar

I samarbete med Miss Juniversum - en underbart härligt kitschig butik som ni inte vill missa så kommer jag nu för första gången testa och betygsätta en produkt, något som jag hoppas inte blir den sista!

Den första produkten att testa är ett Cake Decoration Set från RiceSettet innehåller en spritspåse i plast och 9 olika munstycken
Nedan ser ni hurdana mönster de olika munstyckena gör, flera olika varianter.

Som ni ser saknas en två cupcakes, de långsmala rosa munstycket + ett rosa munstycket mycket lik de andra gröna stjärnformade som jag redan prövat. Det rosa munstycket var för smalt för den jordgubbsfrosting som jag dekorerade mina cupcakes med, vilket ledde till att spritspåsen åkte av munstycket. Inte bra! Till de smala rekommenderar jag en lösare variant av frosting eller smörkräm.

Detta sett passar perfekt till hobbybakaren som tycker det är kul att leka och experimentera i köket. Man får mycket för pengarna och många olika mönster att skapa med. Mina favoriter är de två som ser ut som snören och band, kan användas till både converse/balettskor och garnnystan.

Nackdelar med spritsen är att den har lite för lika munstycken, flera ser väldigt snarlika ut. Det framgår ingen beskrivning om hur man ska rengöra spritsen, eller om den klarar av värmen i diskmaskinen. Jag diskade rent alla delar för hand, påsen vände jag ut och in och lät torka över en flaska. Vid fastare frosting har spritspåsen en tendens att glida av munstycket, så det gäller att ha ett bra grep om spritsen ibland. Påsen är inte av bästa kvalitet och håller kanske inte allt för länge, men klart prisvärt!

För ynka 49 kr hos Miss Juniversum är detta definitivt ett kap!

Jag ger Cake Decoration Set från Rice:Kram Karin

Share/Bookmark

1 kommentar:

  1. Gud vilken tur du har då:) Ser spännt fram emot vilka fler produkter du får testa=)

    SvaraRadera