sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 26 januari 2010

Formar från Sagaform

I posten idag damp tidningen Viivilla ner och jag fastnade på sidan med olika köksdetaljer, specifikt dessa som ni ser här nedan. Jag tyckte att just denna Sverige-form var riktigt skön, tänk att baka en härlig tårta i den formen. Vore riktigt kul att kunna sätta ut städer och platser...

Fantasin rusar iväg med mig! *ler*

Kram Karin


Share/Bookmark

4 kommentarer:

  1. Du har ett litet "pris" att hämta ut i min blogg! ;)

    SvaraRadera
  2. härliga formar, det kan bli inspirerande. skall se om jag hinner vara med i tävlingen. undrar lite när min andra vinst från halloweentävlingen kommer har inte fått något ännu. kramisar

    SvaraRadera
  3. Tack för din kommentar! Ja, lillen hade verkligen bråttom ut, min förlossning blev verkligen och INTE som man hade föreställt sig ;) på ett sätt en drömförlossning fysiskt sett, men psykiskt så var det ju snudd på traumatiskt... undrar hur snabbt det går nästa gång, haha - får väl boka in mig på BB 2 dar i förväg ;)

    SvaraRadera