sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 18 januari 2010

Dags för tävling!


Jag tävlar om bakformar från Bakformen.se hos Bagerskan.

Var med och tävla här du också!


Reglerna är enkla och alla kan vara med! 

Tävlingsreglerna 
- Besök Bakformen.se och välj ut din favorit-bakform - alltså den du vill vinna!Välj mellan paj, bulle eller muffins!
- Kommentera detta inlägg med vilken som är din favorit-bakform, hur du skulle använda den och hur den skulle smyckas. Glöm inte ditt namn och länk till din blogg.
- Länka om min tävling i din blogg med text o bild till både Bakformen.se och Bagerskan. Se till att länkarna fungerar.
- För er som inte har någon blogg, gör som ovan men maila istället 5 vänner om tävlingen och kommentera detta inlägg. Glöm inte att ange din email-adress.

Tävlingen avslutas måndagen den 1 februari klockan 24:00!
En person vinner och presenteras den 2 februari.

Lycka till allihopa!

Kram Karin

Share/Bookmark

31 kommentarer:

 1. Hej vilken kul tävling!

  Har länkat dig o... ja du ser hur jag gjorde.

  Favoritformen är den bruna vågiga brioche-formen :-).

  Hoppas på tur :-).

  SvaraRadera
 2. Det var många moment för att delta i denna tävling, men skam den som ger sig :-).

  Jag skulle använda formarna till att göra små söta cupcakes med chokladsmak - passar formens bruna färg. Kanske ett hjärta eller två som dekoration nu till alla hjärtans dag?

  SvaraRadera
 3. Lagom till alla hjärtans dag använder jag gärna den hjärtformade formen och bakar en härlig kaka till mitt eget hjärta. Han ÄLSKAR toscakaka så även om det kanske inte är det mest spännande bakverket är det klart att jag bakar en sådan.

  http://evamar.blogg.se/2010/january/bakformar-1-feb.html

  SvaraRadera
 4. Åh jag som älskar att baka! Perfekt tävling för mig.

  Jag skulle välja bull/muffinsformen "Viola"! Så otroligt fin!!

  Jag skulle använda dessa till att baka min egen favorit, små morotskakor! Så fina dom skulle bli i dessa formar.

  Här är länken:
  http://estehlin.blogg.se/2010/january/bakformar-1a-feb.html

  SvaraRadera
 5. Min favorit är "Viola - Bullform/Muffinsform". Jag tror att min tonårsdotter som just nu är inne i en period av bakning skulle uppskatta dem. Hon beklagade sig sist vi handlade att det bara fanns så tråkiga formar. Här fanns inga tråkiga formar!

  Har länkat:
  http://care69.blogspot.com/2010/01/1-feb-vinn-bakformar.html

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jag skulle vilja vinna Muffinsbricka (om man får välja det) eftersom att den verkar så praktisk. Annars vill jag vinna Miss Autumn.

  Jag skulle försöka smycka mina muffins såhär: http://www.doriegreenspan.com/images/cupcake_pandas.jpg

  Men frågan är om jag skulle lyckas :D

  Jag har länkat här:
  http://majblomma.blogg.se/timeaftertime/2010/january/bakformar-1-feb.html

  SvaraRadera
 7. Gud vilken rolig tävling, och vem kan få för mycket av alla dessa underbara formar!

  Jag hade valt cmuffinsformen "tulip". I dom hade det nog blivit en tidig vår cupcake med äpple och kanel, ev lite annan smaksättning av kryddor, och med massa crunch på och servera med lite vanilj sås. mumms!

  Har länkat er båda på min blogg:
  www.madeleneklund.blogg.se

  SvaraRadera
 8. Tycker mest om Miss Autumn - muffinsform. Skulle vilja göra brownie-cupcakes med vaniljfyllning. Och ha en starkt rosa hallonfrosting, med sugar paste-fjärilar i pärlemor och lite glitterströssel ( :
  Har inte en blogg för det jag bakar än, men det kommer i sinom tid.

  SvaraRadera
 9. Jag skulle helst vilja ha det stora paketet du skrev om, tänk, en årsförbrukning av formar! Eller, det beror ju på hur aktiv man är. Ju fler formar desto fler muffinar är en formel jag upptäckt. Nå, jag skulle välja de grön-gula muffin-/bullformarna Circle och göra någon form av limemuffinar, kanske med råsocker, som en hyllning till utekvällar i mojitons tecken. Självklart skulle detta bak ske i min nya, egna, första lägenhet, en av dem som jag ska gå på visning på nästa vecka kanske? Allting är så spännande, och jag längtar så efter att ha ett eget kök att stöka ner. Det är det första som måste godkännas (efter pris) när jag kollar på lägenheter, att köket är dugligt!

  (nu ska jag försöka få alla länkar och bilder att funka på min blogg, har inte vant mig vid wordpress än haha)

  SvaraRadera
 10. Hej
  Jag vill gärna vara med i din tävling. Har ingen blogg men mailar 5 av mina mail kompisar och tipsar om denna tävling. Jag tycker att muffinsformen tulip är lite fin och lyxig.Jag skulle fixa ett fint teeparty med muffins om jag vann.
  Trevlig sida du har,jag brukar titta in hit lite nu och då.
  Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 11. Min favorittbakeform er paiformen med "Hjärtform".

  Jeg ville brukt den til å lage sunne og helsebringende grønnsakspaier med f.eks. kyllingkjøtt i. De skulle blitt pyntet med frisk salat. :o)

  Jeg har linket her: http://kirsebaerlivet.blogspot.com/2010/01/vinn-lekker-klokke.html

  Ønsker deg en riktig god helg!

  SvaraRadera
 12. om jag vann skulle jag välja "Hjärtform" sjukt söt!!!

  här är mitt inlägg: http://xnathalie.blogg.se/anewyou/2010/january/tavling-kakformar.html#comment

  (nathaliien@hotmail.com)

  SvaraRadera
 13. Vilken inspirerande tävling!!!

  Om jag vann skulle jag välja de hjärtformade pajformarna för att kunna bjuda min familj o mina vänner på skaldjurspaj som är lika fin som god på min 40-årsdag som ska firas den 14 februari :) Dekorerar gör jag med räkor, avocado och rom... i och för sig var muffinsplattan väldigt smart den med men det gäller ju att göra ett val... :)

  har länkat till tävlingen från min blogg: http://enasmattankar.blogspot.com/2010/01/har-aldrig-riktigt-forstatt-det-dar-med.html

  SvaraRadera
 14. blev fel med länken... åtgärdat nu :)
  http://enasmattankar.blogspot.com/2010/01/var-med-o-tavla.html

  SvaraRadera
 15. Hejsan!

  Jag skulle vilja vinna den vackra muffinsformen Miss Autumn. I den skulle jag grädda en chokladmuffinssmet med stora bitar vit och mörk choklad i. På den färdiga cupcaken skulle jag spritsa hallongrädde och överst sätta ett färskt hallon om det vore sommar,nu i vinter får det nog bli ett hallon i sugarpaste :)

  Här är länken till inlägget:

  http://fiabakar.blogspot.com/2010/01/bakformstavling.html

  SvaraRadera
 16. stora härliga muffins eller cupcakes är bland det bästa jag vet! otroligt roligt att göra och otroligt gott, med så många variationer! för att piffa upp bakverken lite extra skulle Carmen - Muffinsform
  (Storlek: 62x46 mm) sitta alldeles utmärkt. supersöta! gärna tillsammans med cupcakes med matchande frosting!
  jag har länkat här:
  http://cleaclea.blogg.se/2010/january/1-februari-bakformar.html
  kram, clea

  SvaraRadera
 17. Jag skulle välja hjärtformen som finns till pajer :) Jag skulle dock försöka baka kladd- eller sockerkaka i formen och antagligen dekorera med något enkelt som ändå ser mumsigt ut :) Eller en cupcake-tårta ;) Älskar att improvisera lite ;)

  Har såklart länkat: http://sizzytavlar.blogg.se/2010/january/bakformar-1-feb.html

  Chevil@live.se

  SvaraRadera
 18. muffinsformarna är riktigt läckra:) en tjejkompis gjorde några riktigt snygga cupecakes med frosing och massa gott. Vi på strange bakery har pratat länge om att dedikera en bakelse efter henne. Ett bröst, serverat i muffinsform för att kan verka snuskigt, men ingen sådan baktanke. Utan hon é helt klart bäst.
  Det kommer upp bild på den inom kort.

  SvaraRadera
 19. http://strangebakery.blogspot.com/2010/01/tavla-med-bagerskan.html
  nu é de länkat med:)

  SvaraRadera
 20. Å klart jag vill vara med! Jag skulle välja Roma-Muffinsform och då skulle jag baka chokladmuffins med vita chokladbitar i. Sen skulle jag dekorera dem med apelsinfrosting o sist riva apelsinskal ovanpå, det tror jag skulle bli snyggt till den bruna vågiga formen! Självklart har jag länkat i högerkanten på min blogg: http://iannasliv.blogspot.com håller alla tummar o tår! MVH Anna

  SvaraRadera
 21. Jag vill gärna vara med! Om jag vann skulle det bli de söta muffinsformarna "Retro", härliga färger! Då skulle vi bjuda på riktigt goda och snygga muffins till Liams 1-årsdag!

  Länk:
  http://agnestavlingsblogg.blogspot.com/2010/01/01-februari-bakformar.html

  Kram Agnes

  SvaraRadera
 22. Jag vill vara med och tävla, och skulle vilja vinna fromen "roma". Jag skulle prova att baka kanelbullar i dom jag tror det kan bli snyggt eller kanske en härlig chokladmuffins med moccafrosting, mums!
  Jag länkar från högermenyn i min blogg.

  SvaraRadera
 23. Jag är inte med och tävlar men har tipsat här

  http://molnboanna.blogg.se/2010/january/bakformar.html

  SvaraRadera
 24. hej hej
  jag skulle vilja vinna Hjärtformen som är en pajform. så finfint. den skulle passa bra att göra paj i på alla hjärtans dag till mina kära vänner och familj. har mailat dig.
  martina_holst@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Jag älskar verkligen muffinsformen "Tulip" och jag skulle göra chokladcupcakes med chokladfrosting + stora dekorationer av hyvlad mörk choklad! eller ringla över smält vit choklad.

  Har länkat på min blogg: http://cupcakesnstuffs.blogspot.com/

  SvaraRadera
 26. Åh vilken perfekt tävling för mig, jag älskar att baka och planerar att bli bagare eller kondiot i framtiden! :)

  Jag skulle välja den fina muffins brickan, den verkar väldigt praktisk. Jag skulle baka Nutella och geisha muffins eftersom det är bland det godaste som finns ;)

  Länk: http://theeereeeseee.blogg.se/2010/january/jag-tavlar-1.html

  SvaraRadera
 27. Jag är gärna med och tävlar :)

  Om jag vann skulle jag välja muffinsformen Retro. Med så fina muffinsformar skulle förhoppningsvis även jag (som ständigt misslyckas med bakverk...) få till några goda muffins.

  Jag skulle använda dem till Alla hjärtans dag för att överraska mina två Valentin (sambo + son heter det i andra namn) med nybakta muffins. Dekorerade med hjärtan så klart ;)

  Jag länkar.

  SvaraRadera
 28. Hej!

  Viola-muffinsformarna är mina favoriter! I dem hade jag försökt hitta på ett eget viol-recept eftersom jag inte hittat nåt... Fast då blir det i sommar. Jag skulle torka violblomblad, smälta violgodis tillsammans med grädde, vispa upp det efter att det kallat och pryda muffinsen med. Jag tror att det kan bli riktigt gott! Jag skulle pryda dem med en slags violblomma-godis som jag sett.

  Här är länken till tävlingsinlägget:
  http://gratisbesatt.blogg.se/2010/january/vinn-bakformar-hos-bagerskan.html

  Nu håller jag tummarna!

  //Hanna
  hannadjuis@hotmail.com

  SvaraRadera
 29. Hej!
  jag vill jättegärna vara med och tävla om dessa fina formar. :-)

  Om jag skulle vinna så skulle jag utan tvekan vilja ha: Pajform, hjärtform.
  Skule passa perfekt nu inför Alla <3-ans dag. Jag skulle göra en av mina favorit kladdkakor i den och bjuda min man och mina barn på.

  Länkar från min blogg: http://bjornhonan.blogg.se/2010/january/vinn-form.html

  SvaraRadera
 30. Hej! Alltid roligt med tävlingar:-)

  Jag skulle använda mig av formen RETRO,och baka cupcakes naturell och dekorera med creme cheesefrosting och en "vårig" blomma av sp,och detta skulle jag överraska min familj med,som har upptäckt hur gott det är med cupcakes:-)

  Jag har ingen blogg,än,men mailar 5 vänner och tipsar om tävlingen.
  mariaksjolund@hotmail.com
  //Maria

  SvaraRadera
 31. Jag vill vara med och tävla och har länkat här: http://sugar-sugarandspice.blogspot.com/2010/02/vinn-bakformar.html

  Jag vill vinna muffinsformen Retro. Dess färger påminner om vår och påsk, tycker jag. Kan tänka mig att göra påskmuffins eller -bakelse i den. Skulle dekorera med gult eller grönt strössel, små godisägg och en godiskyckling på toppen.

  SvaraRadera