sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 13 januari 2010

Ett paket kommer lastat...... med godsaker från Mars. Nej, inte planeten utan företaget Mars som gör M&M, Bounty, Snickers, Malteser m.m. Jag har fått lite godis att leka med och nu funderar jag så det knakar på vad jag ska hitta på...! Några idéer har redan poppat upp gällande Bounty och M&M, men vad ska jag hitta på med Malteser? Cheese cake-botten kanske?

Vad skulle ni hitta på för gott?


Kram Karin
Share/Bookmark

13 kommentarer:

 1. Haha...hade jag fått hem ett sånt paket hade jag förmodligen ätit upp innehållet!

  Hoppas du kommer på någe riktigt kul med sakerna, vore nice att få smaka det du bakar någon gång.. en det är ju lite svårt att skicka sånna kakor och sånt:P

  kram kram

  SvaraRadera
 2. Maltesers?
  :D Jag skulle inte hinna göra något med dem innan påsen tog slut. :D

  Botten till någon paj/Ceese cake låter super gott.
  Varför inte göra en kladdkaka på en sådan botten?
  Kolapaj med matlesersbotten?

  //Ankmor FL

  SvaraRadera
 3. Kul m paket!
  På cakecentral ser man tårtor med Kitkat el CHocolate finger busicuits på kanten och så har de fyllt mitten med maltesers el M&Ms - ser supersmarrigt ut! Sök på Malteser på CC så+ får du fler tips!
  Kram
  "egensinnig"

  SvaraRadera
 4. Tack för den fina kommentaren på bloggen!! Och även för svaret i tårttråden. :D

  Maltesers är ju supersmarrigt, en cheesecakebotten av det låter helt ljuvligt!!

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag kikar in och säger hej! Man blir ju dock lite gottasugen här :P
  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 6. maltesers.. skulle du inte kunna göra en chokladkaka av något slag och ha dem hela där i? =)

  SvaraRadera
 7. Maltesers är ju supergott... :)
  Men det låter som en väldigt bra idé att göra cheesecakebotten av det. Något annat smart kan jag nog inte komma på, i nuläget. Du kan ju också dekorera cupcakes med dem, inuti också kanske?

  Kul med paketet hemskickat :D Det är så himla kul att få paket!

  Ang. att du har så många besökare men inte många som kommenterar. Jag är nog en av dem, men det är bara för att jag är så fruktansvärt lat, och jag tycker det är jobbigt att fylla i alla "XcU79yTr" som man måste för att få iväg inlägget. I nästan alla bloggar i af...
  Man blir lite för bekväm hemma i soffan.

  KRAMAR!!!

  SvaraRadera
 8. jag har gjort en cheesecake med malteser eller hur de stavas en gång och det blev riktigt gott:) Så ja det tycker jag du ska göra! Ja ellerhur blir kladdkakan ännu godare dagen efter..Efter en massa jidder é vår blogg uppe som fan sida på fb. men vi har ju alltid många strån i stacken..nya saker é på intåg. Hoppas allt é bra, har inte använt strösslet än men har en tanke som ska bli verklighet:)

  SvaraRadera
 9. Jag skulle äta upp allt innan jag hann börja baka ens ;) Du kanske kan krossa maltesers och ha det i en kladdkaka somm något litet extra, eller så kanske du kan göra några småkakor med maltesers i?

  SvaraRadera
 10. Åh vad jag hade blivit lycklig om jag hade fått ett sånt paket hem (även om jag har sockerförbud X antal månader) MUMS!
  :)

  SvaraRadera
 11. Å vilket härligt paket du fick! Inte lite saker... Min första tanke med maltesers var kladdkakemuffins med dem i men så tänkte jag att det kanske blir lite läskigt om man får en hel sån i munnen när man äter. Kanska man kan göra kladdkakemuffins med maltesers grovkrossade ovanpå? Annars tror jag helt o fullt på din idé med cheesecake... Ha en trevlig helg o tusen tack för de fina kakformarna jag vann innan jul ;-) Kram Anna

  SvaraRadera
 12. Tänker så det knakar, men nu snöade jag helt in på tanken med maltesers i cheescake och gud vaf gott det låter!
  Tur att du fått lite andra tips för jag var då inte mycket till hjälp, haha ;)

  SvaraRadera